TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı

KPSS A
    2020 defterdarlık uzman yardımcılığı alım
    507
    5997
    1257359
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • S
      sanem @mrvguy Son düzenleyen:

@mrvguy ins ben aramanın işe yaramadığını söylemek istemedim aslında farklı bi yanıt alamasakta aramamiz gerek dediğiniz gibi beklediğimizi bilsinler sadece fikir yürüttüm kisitlamalarimi bekliyolar acaba diye inş cok bekletmeden açıklarlar ve belirsizlik kalkar

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • S
        sokrates12 Son düzenleyen:

Maliye bakanlıgı hemen hemen tüm alımları ortalama 1 ay içinde sonuçlandirmiş istisnai olarak geçen yıl hmuy sonuclarinin aciklanmasi uzun sürmüş fakat o da pandeminin ilk defa ülkeye girmesiyle alakalı muhtemelen. Bence haftayadan itibaren umutlanabiliriz.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
        • H
          Hopefully. Son düzenleyen:

Arkadaşlar bir şey soracağım şimdi atanirsak eğitime mi gideceğiz yoksa iş başı yaptırıp sonra mı eğitime gönderecekler?? Bilgisi olan var mı

mrvguy 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • mrvguy
            mrvguy @Hopefully. Son düzenleyen:

Hocam yonetmelikte uzaktan egitimden bahsedilmis bence once egitim yapilir.eylul ekim gibi baslatilir die dusunuyorum egitim yine yaparlar online egitim seklinde olur.yonetmelige gore

H 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • H
              Hopefully. @mrvguy Son düzenleyen:

@mrvguy yüz yüze zor olur bu virüsle insaAllah uzaktan yapılır

mrvguy 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
              • mrvguy
                mrvguy @Hopefully. Son düzenleyen:

@hopefully hocam yonetmelige egitimle ilgili veya uzaktan egitim Yazilmis isterseniz siz de bakin ona gire yaparlar yonetmelige uyulursa.bakalim olumlu sonuclari alalimda orasini suan dusunmuyorum ☺ bi atanalim da orasini irdeleriz allah izniyle

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                • M
                  memurolacamben Son düzenleyen:

Defterdarlikta muvafakat isleminde sikinti cikariyolar mi acaba?

• K
                    kpssAdelisi @Hopefully. Son düzenleyen:

@hopefully komisyonun değerlendirmesi sonradan değişiyor mu?

H 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • H
                      Hopefully. @kpssAdelisi Son düzenleyen:

@kpssadelisi hocam bilmiyorum ki sadece bana öyle söylendi bide güvenli soruşturması sonuçlar açıklanmadan mi yapılıyor yoksa sonradan mı güvenlik soruşturması oluyor

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • S
                        Saul Goodman @Hopefully. Son düzenleyen:

@hopefully, içinde söyledi: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı

rum ki sadece bana öyle söylendi bide güvenli soruşturması sonuçlar açıklanmadan mi yapılıyor yoksa sonradan mı güvenlik soru

güvenlik soruşturması, önce kazanan liste belirlenir ama bu açıklanmadan yapılır eğer kazanan kişilerde bir sorun varsa bunlar çıkarılır ve diğer potansiyel adaylar girer ve böylece nihai liste elde edilir. Böylece bize açıklanan güvenlik soruşturmasından geçmiş nihai liste olur.

H S 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                        • H
                          Hopefully. @Saul Goodman Son düzenleyen:

@saul-goodman eyvallah hocam

• S
                            Sinapsis @Saul Goodman Son düzenleyen:

Hocam guvenlık soruşturması bizi vuracak mı?Yoksa sıfırdan alıma başlayanlar için mi uygulanacak? Defterdarlığa girmedim ama beklediğim başka yerler var.Mülakatlar zaten hemen hemen aynı zamanlarda yapıldı. Surec uzayacak mı merak ediyorum. Biliyorsanız paylasırsanız sevinirim.

• scofieldmustafa
                              scofieldmustafa Son düzenleyen:

@sinapsis güvenlik soruşturması gayriresmi olarak yapılıyordu zaten. Simdi atananlara güvenlik soruşturması formu doldurtabilirler. Eğer bu alıma denk gelirse. Yoksa zaten çoktan yapılmıştır.

Herkes nerde?

• Z
                                ztrkrdvn Yasaklı Son düzenleyen:

Merhaba dostlar ortada çok yanlış bilgiler dolaşıyor kimse araştırmadan soruşturmadan kendi doğrusunu söylüyor. Öncelikle hmuy ile duy arasında bi bağlantı yok zaten farklı komisyonlar önce hmuy açıklanacak sonra duy açıklanacak diye bi durum yok her ne kadar aynı bakanlık da olsa birisi hazine diğer maliye kanadı hangi komisyon önce işleri bitirirse önce o açıklanır. Kendi şahsi fikrim bayramdan önce açıklanacağını düşünüyorum duyumu olan arkadaşlar da burdan paylaşırsa sevinirim

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
                                • S
                                  sokrates12 Son düzenleyen:

Defterdarlık ilanı daha doğrusu maliye ilanları gecmişten bugüne genel olarak üç hafta içerisinde açıklanmış. Arkadasinda dedigi gibi hmuy kanadı daha çok hazine tarafına da bakıyor bencede süreç tamamen bağımsız ilerleyebilir.Benim fikrim iki hafta içerisinde açıklanacağı bakalım ne olucak

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                  • B
                                    BuzDevriSid Hazine ve Maliye Bakanlığı @sokrates12 Son düzenleyen:

@sokrates12 hmuy 22 martta bitti hala ses yok. pandemi koşulları böyle bir beklentiye girmemek lazım

• A
                                      adamsmiths Son düzenleyen:

Yani neden hmuy ile bağlantılı olsun bende anlam veremedim. Doğru olduğunu da düşünmüyorum. Komisyon farkından. İnsAllah biran önce açıklanır da , önümüze bakarız. Tekrar guy sınavına girmeyecek insanlar var.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                      • H

Arkadaşlar önümüzdeki perşembeye kadar açıklanmazsa 20 mayıs sonrasına kaldı maalesef. Carsamba günü arayıp perşembe açıklanır mi diye yoklarim

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                        • H

Arkadaşlar şimdi aradım beyefendi dedi ki tam kapanma bizi etkilemiyor. Komisyon bayram öncesi bitirirse değerlendirmeleri sonuçları açıklarız dedi . ( bayram öncesi açıklanacak demedi )

C 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 5
                                          • R
                                            raxog39 Son düzenleyen:

inşallah bayram öncesi açıklanır artık beklemek hem yoruyor hem ders çalıştırmıyor.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 200
                                            • 201
                                            • 202
                                            • 203
                                            • 204
                                            • 299
                                            • 300
                                            • 202 / 300
                                            • İlk ileti