Günün Önemli Gelişmeleri 2017
-
Foruma baktım da böyle bir başlık göremedim. Umarım uygun bir yerde bu başlığı kullanmışımdır. Ülkemizde veya diğer ülkelerde yaşanan önemli siyasi, iktisadi, sosyal veya gündem yaratacak olayları paylaşacağımız bir başlık olması için açıyorum. Bugün iki önemli gündem yaratacak olayı ben buraya yazıyorum, gerisi forum üyelerinin başlığa desteğine kalmış. Televizyonda gerçekleşen gelişmeler bile yazılabilir.
O Ses Türkiye Finali Birincisi - Şampiyonu : (Hadisenin Adayı) "DODAN" / "Şampiyon HADİSE"
"Levent Nazifoğlu Açıklaması :" Galatasaraylı futbolcular 4 aydır maaş almıyor. -
Başlık fena olmamış ama Hadise olayı ilginç olmuş hocam, neyse sonunda birinci olmuş, başlığı doğru yerde açmışsınız sıkıntı yok
-
Hadise O Ses Türkiye'de şampiyon olduysa bizim de artık GUY olma vaktimiz gelmiştir hocam. Artık açılsın şu sınav diyeceğim ama başlığın yerini yine sınavlar almasın. Hadise hanımı tebrik ederiz.
-
Acun yine hileyle devamlı ağlayan hadiseyi şampiyon yaptı demek izlemiyorum arkadaş ortamında konuşulmuştu hadise şampiyon demiştim acun da hiç yaniltmiyor yav
-
@Olumsuz-Dışlama hocam yarışmayı izleyenler için tahmin etmek zor değildi, O Ses Türkiye'de Hadisenin şampiyon yapılacağı. Yarışmayı izleyince iyi ki bu sene başka işlerle uğraşmaktan takip etmemişim dedim. Tamamen bağırma moda olmuş, geçen yıl birinci olan yarışmacı moduna girmiş herkes.
-
@Rorschach159 başlık güzel hocam, konu tamamen Hadise üzerinden dönsün istemiyorum ama son bir şey söyleyerek kapatayım. Dediğine katılıyorum, baya belli ettiler birinciyi, Gökhan Hakan neredeyse adayını desteklemedi. Murat Boz'da alenen Hadise'nin adayı Dodan için övgü üstüne övgü yaptı.
-
@Antimülakat acun tv dünyasının David Copperfild'ı Mandrake'si falan şaşırdığım şey de insanların yav nasıl hile yapacak demesi görmüyorlar aleni dönen şeyleri.
-
Son günlerin trend kelimesi tokalaşma sanırım. Trump Merkel'le tokalaşmadı, Aziz Yıldırım Dursun Özbek'le tokalaştı. Fikret Orman ve Muharrem Usta ile tokalaşmadı.
Diplomatik dedikodusu bir yana; ABD başkan seçimleri sırasında bahsedilen gelen kişi, politikadan ziyade üslup farkı yaratacağı yorumunun açık örneği buydu kanımca. El uzatan birini görmezden, duymazdan gelmek; kabalık.
Aziz Yıldırım Dursun Özbek'le tokalaştı ama Cumhurbaşkanının ricasıyla. Fikret Orman ve Muharrem Usta'dan uzanan eli ise görmezden geldi, hem de vücut dilinden anladığım kadarıyla tepkili bir şekilde. Buraya bir not düşeyim bu Futbol Zirvesinde oluyor; Zirveyi düzenleyen ise, vakıf senedinde amaç olarak birlik, dayanışma, dostlukla Türk futbolunu Avrupa ve Dünya futbolu içinde hak ettiği yere vardırmaya yer veren Kulüpler Birliği. -
Hadise? O ses türkiye? Acun? Televizyon? Hiç bir çağırışım yapmadı kusura bakmayın!!!
-
@Keymarsh başlığın içerikle en ufak bir alakası yok:) Günün antin-kuntin gelişmeleri olsaymış daha iyiymiş:)
-
@guyan-gelmiş istediğiniz değişimin bir parçası olunuz, lütfen buyrun :girl_tone1:
-
@Hayatım-Sınav aşık veysel'in 44. ölün yıl dönümü Aşık veysel Bir Öğretmendi Köy Enstitülerinde saz hocalığı yapmıştır. Dünün en güzel haberi ise David Rockefeller'in ölümü.
Gelişmelerden bahsedeceksek Aşık Veysel'in ne kadar mükemmel bir insan olduğundan bilinmeyen güzelliklerinden,David Rockefeller'in de ne kadar pislik ve hain olduğundan bilinmeyen ş.refsizliklerinden bahsedebiliriz mesela:) -
@guyan-gelmiş Sen bilmezsin, o bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Sadece paşa gönlüm bilir. Önemin göreceliliği de sanırım böyle :girl_tone1:
Bugün aynı zamanda 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü. Bir de Dünya Ormancılık Günü farklı yerlerden farklı mesajlar alıyorum böyle -
Tayfun Talipoğlu vefat etmiş.. Belki őnemli ya da bi gelişme değil ama űzűcű..
-
@bombiksmori Allah rahmet eylesin çocukluğumuz onu izlemekle geçti
-
@hgrotius kesinlikle..izlemekten de dinlemekten de bűyűk keyif alırdım..