İlbank
-
6 yıl aynı ilde çalışma şartı var 657 ye tabi değil kendi iç sözleşmesiyle personel alıyor
-
İİBF yönetim personeli kadrosu hakkında bilgisi olan var mı? Maaş nedir özlük hakları nelerdir? İİBF için puanlar kaça kadar düşer öngörüleriniz nelerdir?
-
Uluslararası ilişkiler dairesi diyolar uluslararası ilişkiler mezunu almıyolar saçmalık
-
@keynesyensentez +1 Hocam bilgisi olan varsa belirtirse iyi olur arkadaşlar başvurup gereksiz yer kaplamak istemiyorum şahsen başka insanlarda faydalansın
-
Hocam ben kurumda staj yapmıştım. Maaş vb. bilgileri ilerleyen günlerde öğrenip size yazmaya çalışırım. Kurum güzel ben genel anlamda memnun kalmıştım. Stajım genel müdürlükteydi. İlgili alakalı düzgün insanların olduğu bence kaliteli bir kurumdu. Puanınız varsa kaçırmamanızı öneririm.
-
@freetime Hocam çok yardımcı olur bizlere. Örneğin yüksek bir puan ile başvururuz gelmesi muhtemeldir ama istanbuldan ankaraya gitme maliyetini karşılamaz ankara'da yaşayan arkadaşa haksızlık olur genel müdürlük özelinde
-
Benim tahminim mutsuz etmeyecek bir maaş olduğu dediğim gibi ilerleyen günlerde öğrendiğimi yazarım. Başvuracak arkadaşlara şimdiden başarılar.
-
7731 tl maaş arakdaşlar... normalde aylık 5800 cıvarı net bır ucret var yılda toplam 16 maaş alınıyor ; yani aylık ortalama 7731 TL net maaş oluyor bılgınıze..
-
@ınspector1 tahminen puan kaça duser hocam sizce. Birde tek il tercihi var değil mi
-
@adam-smith-0 tek il tercihi Evet... inanın kaça düşeceği muamma. cok ıyı dusunulmesı lazım tercıh yapılırken, rısk yüksek.. yaşamayı dusunmedıgınız yerı tercıh yapmak mantıksız gıbı gelıyor zannımca cunku baska kuruma gecılmedıgı surece 6 yıl şartı var. ve sözleşmeli bir kadro..
ama düşük kapatmayacak gıbı duruyor. -
@ınspector1 Hocam maaş dışında özlük haklarına dair söyleyebileceğiniz birşey var mı ? Örneğin iibf özelinde statüsü nedir bahsi geçen kadronun ? Uzman yardımcılığı merkez kadro ya da banka uzman yardimciligi ile kiyas edince nereye koyuyorsunuz ?
-
@tomjoad bahsı gecen kadro ; UZMAN YARDIMCILIGI DEĞİL, bir altı dıyebılırız... bu meslekte yetkı yeterlılık tez yazma veya dıl sartı yok. meslege gırdıgınızde bu unvanla kurum ıcınde sube mudurlugu vs sınavları acılmadıgı surece bu unvanla calısmaya devam edebılırsınız... ılbank uzman yardımcısı aylık net maası 8670 tl . ordan da hesap edebılırsınız.
-
@ınspector1 Kamu bankası uzmanları bu kadar almıyor. Bu alım uzman kadrosu bile değil. Emin miyiz bu miktarlar hakkında ?
-
@tomjoad iletişim numarasından arayıp öğrenebilirsiniz. kulaktan dolma veya uydurulan bir sözü ne söylerim ne yazarım . bilginize..
-
@tomjoad bu unvanın maaşını yukarıda yazmıştım okursanız görebılırsınız .... " 7731 tl maaş arakdaşlar... normalde aylık 5800 cıvarı net bır ucret var yılda toplam 16 maaş alınıyor ; yani aylık ortalama 7731 TL net maaş oluyor bılgınıze.."
-
Hocam askerlik durumu hakkında bilginiz var mı direk olarak askerlikle ilişiği olmamak yazıyor diğer ilanlardan farklı olarak yani demek istediğin askerliği tecilli olan başvuramaz mı
-
@stepbystep ben de sanmıyorum o kadar alacaklarını uzman yard. kadrosu da değil. Duy mülakatına girip başvuracak arkadaşlar son günlere kadar beklerse çok iyi olur duy olup başvurmayacak insanlar vardır eminim. Bazı iller nispeten düşük olabilir tek tercih varmış
-
Kamu yönetimi 85 puanla genel müdürlük zor, iller de sakat gibi. 89 yds ile uluslararası ilişkiler dairesine başvurmak mantıklı mı sizce? 6 kişilik kontenjan 3 katı çağrılacak. Elbette bunu bilmek kolay değil ama kararsız kaldım baya. Ne dersiniz?
-
90 ile genel müdürlük gelebilir mi
-
@hakimaki asla yönlendirme yapmam istemiyorum baştan belirteyim hocam kendiniz değerlendirin ancak yds puanım böyle olsaydı sanırım ben bu şekilde başvururdum. Çünkü yds puanı olan çoğu kişi hmuyu kazandı. Hmuyların sözleşmeli kadro için orayı bırakacagini sanmiyorum. Baya bir kişi elendi önünüzden o bağlamda ancak kontenjan sayısı az olduğu için yine de bir risk var tabii. Iyi degerlendirmekte fayda var