Çankaya Belediye Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
Barajda esnetme yapılır mı arkadaşlar
-
36 kişi katılmamış sınava
-
@nurkse06 aman aman
-
@sokrates12 standart sapma var. 25 kişi mülakata kalacak. Esnetme yapmayabilirler.
-
@onuktekin Hocam baraj şartlarını 25 'den az kişi saglarsa ne olucak standart sapma sonucu yine 25 e tamamlanmiş mı olucak? Vmy için alinacak sayidan daha az mülakata kalmışt , sayıştay içinse her türlü 135 sayısı dolduruluyordu.Bu standart sapma nasıl etkilicek
-
@sokrates12 hiç bilmiyorum dostum.
-
@noksani bence zordu iktisat,matematiksel sorularda zorlandim.
-
Sınavda maske çıkarılmaması dışında sınav organizasyonu çok iyiydi. Sınav tek günde bitirilebilecek bir sınavdı. Metronun pazar çalışıp çalışmadığını sordum. Çalışmayacak dendi. Servis yine olacak. 9.00 gibi belediye önünden kalktı servis. Dönüşte de aynı yere döndü. Sınav oturumları arasında kumanya verildi. Çay vardı. İstenince yapılıyor işte.
-
@onuktekin organizasyon kesinlikle çok iyiydi tatlı ve çaya kadar düşünmüşlerdi. Servis olayı zaten büyük kolaylık organize edenler sağolsunlar.
-
Yarın servis kaçta hareket edecek?
-
@amanaman Aynı saatte hareket edecek. İsteyen arkadaşları da AŞTİ'ye yakın bir yerde bırakacak.
-
@onuktekin aynı saat derken 9a doğru mu hareket edecek ve yeri neresi tam olarak
-
@amanaman 8.45 de hareket edecek dendi önce ama 9 gibi hareket edildi. Çankaya belediye binası önünden kalktı. Siz 8.45'e göre hareket ederseniz daha iyi olur.
-
50 dakikada bu muhasebe çözülmez. Şiştim vallahi.
-
10 tane problem sormuşlar. Matematik yapabilsem zaten b den atanırım
-
maliye iyiydi. muhasebe genel olarak iyiydi sadece 1 tane üslü sayı sorusu ile faktöriyel sorusunda biraz zorlandım salladım.
-
Bence,Muhasebe oturumu baya zordu,maliyede bütçe ile ilgili sorularda zorlandım.umarım erken açıklanır.
-
@köykorucusu Barajda esnetme olur mu ki
-
@sokrates12 bilgim yok hocam.
-
@noksani bir de spkyı görseydiniz çay kahve zaten sınırsızdı da akşama kadar ve dün öğlen kıymalı pide bugün öğlen et döner vardı