Çankaya Belediye Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
@umuthepvar orası Ankara mi hocam? İstanbul'da yoktu çünkü
-
@sitareee evet Ankara
-
@umuthepvar bilsem öğlen yemeğe gelirdim
-
@umuthepvar
iyice yemek için cenazeye giden tiplere döndük
bilseydik gelirdik çankaya çıkışı. -
@umuthepvar istanbul 'da 10 kat lavaşa sarılmış et döner vardı da. Ayrıca çay kahve de yoktu.
-
@sitareee buna da şükür
-
@umuthepvar Hamd olsun
-
İngilizce barajı vardı diye hakka girmek istemedim İngilizce kolay mıydı?
-
@zenginmemur Sınav bütün olarak epey zorladı hocam. Fakat ingilizce bir nebze kolaydı.
-
-
@sokrates12 iktisatta finansal yönetim mi çıkmış ben mi yanlış gördüm spk'da bile böyle sorular yoktu
-
@sitareee Üniversitelere hazirlatinca böyle oluyor hocam vize final sınavı yapar gibi sinav yapıyorlar .Alan başı 60 genel ortalama 70 ingilizce barajı da 60 ken bulsunlar bakalim barajı gecicek kişileri
-
@sokrates12 alakasız sorular sorulmuş cidden
-
@sokrates12 O muhasebe neymiş öyle ya bildiğin matematik sınavı olmuş. Sınava giren arkadaşlara hayırlı olsun dilerim sonuçlarınız da güzel olur
-
bende mi bi sıkıntı var yoksa bu sorularda mı ? hep ters köşe olmuşum.
-
Hacettepe yarın bir gün yine yaparsa diye saklamak isteyen olursa: https://disk.yandex.com.tr/d/mdhrjOIkh6re8Q
-
@sokrates12 Muhtemelen mülakata kalamayacağım ingilizcesi amatörce, alan ise benim bildiğim alan sınavlarından çok uzak. Bu sınavın tekrarlanmasını isterim ama imkansız gibi sallayıp tutturanlar çok şanslı.
-
@sokrates12
vize finalde de bunları soruyorlarsa yılda 3-4 mezun veriyorlardır heralde
üniversiteler bilmiyor a grubu formatını, açıp çıkmış sorulara bakmaktan da acizler. müfettiş olacakmış bunlar diyerek tribe girip kasmaları da cabası.
ver teftiş kurullarına binlerce çıkmış soruluk havuz var seç seç koy. -
@duha Aynen öyle hocam muhtemelen öğretim görevlilerine pas edildi onlarda sağolsunlar bir gösterelim bunlara diyip
Bu sınavı tekrarlamak yerine yapılacak en iyi çözüm en yüksek puandan en aşağıya doğru puanları sıralayıp barajları umursamadan mülakat sayisini doldurmak olmalı.Zaten 100 kişiden 60 kişi katıldı. Sanmıyorum ki 60 kişiden tüm barajları geçip bir de üzerine ingilizceyi halledebilen olsun. -
@sokrates12
benim herhangi bir beklentim yok bu sınav için ama şehir dışından gelenler insanlar vardı bu sınav için. ayıp ve yazık olur bu insanlara. ankarada yaşayıp gerçekten bu sınavı önemseyerek girenler de var.
kesinlikle 25 kişi geçmesi imkansız. esnetirler barajı yüzde doksan.