Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr/sf_IlanDetay.aspx?id=2bb2fb7d-84d3-4cbc-8bad-68fdf2779c3c
Başvuru Tarihleri: 14.06.2021-23.06.2021
Yazılı Sınav Tarihi: 11 Temmuz 2021 -
Hocam gözüme carpti da bu ilan art arda gelmedi mi? Ayni unvan icin sanki art arda geldi gibi sürekli karsima cikiyor.net bilen varsa aydinlatabilir mi?
-
@theturinhorse 2020 yılı sonunda Ticaret Bakanlığı tarafından şartları ve kontenjanı tamamen aynı iki ayrı uzman yardımcılığı alım ilanı verildi. Ancak 2021 yılı içerisinde yapılan açıklamayla ikinci verilen ilanın başvuruları YDS sonrasına ertelendi. Bu ilan ertelenen o ilan.
-
@hasbayburtlu hocam cok cok teşekkür ederim. Gayet açıklayıcı oldu. Başarılar dilerim.
-
Çok teşekkürler hocam paylaştığınız için.
Benim bir sorum var, (ikt)p14- 74 puanla gelir mi sizce eski ilandaki mesajlara baktım ama soruma tam bir cevap bulamadım -
@ferhunde yanılmıyorsam bir onceki alimda listeler dolmamış. Buna bakarak bu puanla size gelebilecegini soyleyebiliriz.
-
@ferhunde %90 gelir.
-
arkadaşlar başvuru için 100 lira ücret var sanırım, kamu yönetimi 80 puan civarına gelir mi sizce 200 kişi çağıracaklarmış
-
@bella uluslararası ilişkiler dışında 70 üzeri alan herkese gelir, önceki alımda yazılı sınav kontenjanları dolmadı, üzerine şimdi atanan bir çok insan var, sadece yeni yds puanı alanlar eklenecek ki sayılarının çok olduğunu sanmıyorum
-
maliye iki kişi çok az ya...
-
@utic çok teşekkürler
-
@utic Uluslararası İlişkiler'in kaç puana düşeceğini öngörüyorsunuz hocam?
-
@gguness önceki alımda puanlar açıklanmadığı için kör bir tahmin yapabilirim, sizin bölümde önceki alımla 75 alan girdi diye duydum ben, bunda da çok farklı olmaz ama ben 70 e düşeceğini sanmıyorum 73 diyip bi tahmin atmış olayım, yine de 70 üstü herkes başvurmalı orası ayrı
-
@bella Kamu Yönetimi 70 ile kapatır. Kontenjan bile dolmaz.
-
arkadaşlar ingilizce için çeviri ve essay kesin çıkıyor mu? yoksa test vs mi oluyor?
-
Arkadaşlar başvuru ekranında ben mi göremedim para gönderme sayfası çıkmadı karşıma yoksa o işlemi ayrı örnek veriyorum ziraat mobilden falan mı yapacağız?
-
@oktaykdr evet işlemi ayrı yapıyoruz ıban yazıp gönderiyoruz
-
Özgeçmişi nasıl hazırlıyoruz, bi şablon var mı acaba?