2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sözlü Mülakatları
-
Hocam istanbul guy olup başka bir yeri de kazanan, 2 hmuy var. Ben 3. Yedeğim . 1 kişiye ihtiyacım var feragat edecek. Duy da sayıştayda ya da herhangi bir sınavda guyu değil diğerini tercih edecek 1 aday var mı lütfen buraya yazın nolur
-
@selin-96 Sakin ol. İstanbul 3. yedeksen atanmış gibi sevin, git kutlamanı yap için rahat olsun
-
@besplatno hocam o 1 kişi-yi bulana kadar sakin olamıyorum, bu benim için artık hayat meselesi
-
Bende 4 yıldır süreçteydim. Şükür benim de olumlu sonuçlandı. Olumsuz olan arkadaşlara Allahtan sabır dilerim. Umarım süreçten kopmazlar sene sonu yeni guy alımı ve seçim dönemi yüksek sayılı alımlar geliyor.
-
@selin-96 Dün birisi daha feragat edeceğini yazdı buradan Hocam bilginiz olsun. Geçmiş sayfalara bakarsanız görürsünüz.
-
@ykps hocam o yazan kişi benim bulduğum 2 kişinin içindeki biri. Ben 3. Birini arıyorum Sağ olun
-
@ımkansız4213, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sözlü Mülakatları
Öncelikle selamlar.Kazanan arkadaşları tebrik ederim.Müfettişliği kazanmam dolasıyla feragat edeceğim.İstanbul tercihi yapmıştım.Herkese mutlu sağlıklı günler
@Selin-96 Bunu görmediniz sanırım bir önceki sayfada. Hayırlı olsun.
-
@stepbystep hocam evet bunu gördüm ben 3.yedegim ilk 2 arkadaş buldu müfettiş yardımcılarından ben başka bir yerden 3. Kişi ariyorum
-
@selin-96 Pardon dostum sen hmuy yazmışsın üstte bu arkadaş müfettişliği kazanınca orda karışıklık oldu. Kusura bakma. İstanbul dan yedekler gelir merak etme.
-
Bursa guyda yedek bekleyen arkadaşlar varsa bir grup kurduk linkini özelden yazarsanız paylaşırım. Ayrıca feragat etmeyi düşünen arkadaşlar varsa bize ulaşırlarsa çok mutlu oluruz.
-
Arkadaşlar samsun için feragat var mı ? Eğer feragat varsa veya sonucunu beklediğiniz başka bir sınav varsa rica etsem haberdar eder misiniz ?
-
Herkese hayırlı olsun, Allah utandırmasın. Bazen buraya meslekteki arkadaşlar uğruyorlar, eğer fırsatları olursa yine uğrasalar da meslekle ilgili tecrübelerinden istifade etsek?
-
@çakır evet izmir olarak yardımcı olalım arkadaşlar. Hoşgeldiniz.
-
@gizo11 İzmir'den ziyade aslında genel olarak bahsedebilirsiniz hocam:)
-
Yedekler için tek sıkıntı bir sonraki ilanın Ekim-Kasım ayı gibi gelecek olması. İlan gelir gelmez yedeklik hakları düşer mi yoksa mülakat sonucu ile birlikte mi düşer?
-
@as-soon-as ilanın geleceğini nereden biliyorsunuz?Bu ilan yıllardır zor geldi zaten.
-
sgk denetmenliği ile guyun maaşı ve özlük hakları aynı mı arkadaşlar
-
-
Merhaba dostlar.
Öncelikli olarak hepinize geçmiş olsun. Bir çok badireden sonra 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı alım süreci nihayete erdi. Bu sürecin sonunda elenen dostlarımız oldu, kazanan dostlarımız oldu. Kazandığı için çok sevindiğim, uzunca süredir emeğine şahit olduğum dostlarım olduğu gibi, kaybettiğine çok üzüldüğüm dostlarım da oldu.
Öncelikle bu seneki taban puanlar, sınavlar vb. hepsine baktığımızda elenen dostlarımızın kendilerini başarısız saymalarını asla istemiyorum. 2000 kişinin her birisi benim gözümde bu alımı kazanmıştır. Ancak maalesef şartlar gereğince 1000 dostumuz güldü yalnızca. Dilerim sonraki alımlarda en kısa zamanda diğer dostlarımız da emeklerinin karşılığını alırlar.
2021 yılında sınav olmasına dair duyurularımızı yayımladık. Sizler hazırlıklarınızı sürdürün, biz de bilgi aktarmayı sürdüreceğiz dostlar.
Hepinizin bahtı açık olsun. -
@paretowilfredo üstad gvs yapılacak mı şimdi kazananlara arşiv araştırması mı olacak? Veya mülakat öncesi yapılıp bitmiş midir? Kesin bilgi alamıyoruz kimseden. Bi aydınlatırsanız çok sevinirim.