Sosyal Güvenlik Kurumu Denetmen Yardımcılığı 11. Dönem Alım İlanı 2021 (50 Kişi)
-
@sedatinho hocam kaç kişi ile denk geldim kpss millet 35 36 net yapmış hukuktan burada deli yanlışları var . Benimde aynı şekil .
@muzgor yeterli hocam kesin öyle gelirse mülakata kalırsın bence .
-
@semihylc Valla hocam ben guy faciasını yaşadıktan sonra 1 puan ille elendim orda. 88 ile istanbuldan ben elendşm gözüyle bakıyorum
-
@muzgor bende senin gözünle bakıyorum olursa olur olmazsa takmamak lazım . 94 puanla girdim şunun sınavına hakkım olan direk mülakat idi ama olmadı ne diyelim . Guy duy da elendik. Bazen direk sınavda elenmek daha hayırlı sanırım mülakat daha çok üzüyor.
-
@semihylc siz yeterli mi diyorsunuz hocam herkes sanki iyi gibi yapmış
-
@muzgor ya da ben mi yanılıyorum
-
Sınav kurallarına gözetmenlerce riayet edilmediğini söylüyor herkes. Sizlerin salonları nasıldı?
-
@onuktekin başkanlıkta salon 2deydim ben gayet nizamiydi, ne kimse kimseyle konuştu, ne de aksi bir durum gördüm
-
@muzgor arkadaşlar soruları kontrol etmişsinizdir tam olmasa da minimum kaç doğruyla kapatır sizce ?
-
Soruların toplu olarak paylaşıldığı bir yer var mı?
-
@muzgor hocam bence 65 70 arasi kapatacak genis bi aralik ama bazi sorular netlik kazanmadi kurum ters kose yapabilir 65 altina dusecegini zannetmiyorum. Sinava tam olarak kac kisi gelmedi net bilgisi olan var mı?
-
Zaten 65d yapan birisinin puani 81.25 ben en iyi ihtimalle 80 puan altina dusecegini sanmiyorum
-
@semihylc hocam merak etmeyin seneye sistem degisir zaten sgk istikrarsiz bi kurum seneye dedigimde 2 sene sonra tabi. 2021 sinavdan sonraya kalsin diyordu bazi kisiler bu yuzden etkinlik bile yapmadilar. Ben bundan sonra gorecem hepsi puan alinca bitecek zannediyor ama is oyle degil malesef onlarda 90 puanlarla ilan beklesinler o zaman anlarlar artik ama is isten gecti. Artik yuksek alim yapmaz heleki bu tasarruf tedbirleri yayinlandi ben umidi kestim. Zaten kurum badkaninin yaptigi aciklamalarla alim sureci tamamiyla zıt birbirine. Bu yazimada tepki gosteren olacak mutlaka her zamanki gibi. Ben sinava giren issiz arkadaslarin kazanmasini istiyorum. Herkese gecmis olsun.
-
Silinmiştir
-
Silinmiştir
-
Silinmiştir
-
herhangi bir taşra uzmanlığında çalışıp da bu sınava giren olduysa umarım yazılıyı geçemez ve işsiz kişilere bir umut daha fazla olur
-
@johansgk Mithatpaşa binası mı? Ben Mithatpaşa'daydım tek rahatsız eden şey bir gözetmenin biri sınav esnasında gereksiz bir samimiyet gösterdi. Sanki oğluyla konuşur gibi omuzlarını sıktı arkadan bir şeyler söyledi gitti.
-
Silinmiştir
-
Silinmiştir
-
@cihan6619 burası da çok karışmış ama