Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
-
ziraat katılım/ziraat hepsi aynı anda mı açıklanacak acaba bunların insan kaynakları aynı değildir heralde
-
şuana kadar hep bayram sonrası denildi ama bakalım bu duyum doğru çıkacak mı haftaya açıklanırsa ama araya bayram girer başvurular evrak teslimleri her şey resmi tatillere vurucak 15temmuzdan itibaren bence bu hafta açıklanırsa açıklanır yoksa bayram sonrası bırakırlar.
-
@mouseblood İkisi de Ziraat Finans Grubu bünyesinde olduğu için birlikte açıklanacaktır. Bütün süreç birlikte yürütüldü zaten.
-
arkadaşlar bu yıl Ankara'daki eğitim olacak mı bu konu hakkında herhangi bir bil bilgisi olan var mı
-
@chihiro kesin olur gelenek bu hiç aksamamış
-
Müfettiş yardımcılığı için olumlu olanlara nasıl dönüş yapılıyor bilgisi olan var mı? Mail veya arama vs?
-
Açıklanması ve eğitim sürecinin başlaması arasında ne kadarlık bir zaman dilimi var arkadaşlar, bilgisi olan var mı bu konu hakkında?
-
@domesticus internet sitesinde yayımlanacak ben de bekliyorum ama ne zaman açıklanır bilgi yok
-
Banka ilanı geldiğinde halihazırda 4.sınıf olanlar başvurabiliyor mu?
-
@efesli95 teşekkür ederim, aradıklarına dair bir şey okumuştum da o yüzden gözüm sürekli telefonda
-
@gazisiyaset evet ilana işe başlama tarihi itibariyle mezuniyet şartı koyuyorlar
-
online mülakat bende hala katılınmadı gözüküyor aynı sorunu yaşayan var mı yoksa insan kaynaklarına ulaşmalı mıyım?
-
@dodox Bende tamamlandı diyor ama puan yerinde tire var sadece. Bugün anket yolladılar o platform üzerinden mülakat eğitimine dair. Size geldi mi? geldiyse sorun yoktur heralde.
-
@gearcy bende de öyle.
-
Tamamlandı diyor ama sekmeyi büyütünce oturuma katılmadınız diyor
-
@sokrates12 herkeste öyle içeri girince katılmadınız yazıyor ama önemli değil dediler
-
Umarım sonuçlar bu hafta açıklanır.
-
@shewolf bana erken geliyor ama umarim aciklanir.ne kadar erken o kadar iyi.
-
@retro hocam açıkcası bana da erken geldi ama duyumlar üzerinden yorum yaparsak beklediğimizden erken olacak gibi
-
Açıklanmış sanırım gençler. şu mülakat sonucu sorgulama sayfasını bir kontrol edeyim dedim çıkıverdi. asil yazıyor bende girdim sanırım
https://www.ziraatbank.com.tr/tr/bankamiz/insan-kaynaklari/yerlestirme-sonucu