2021 Gelir Uzman Yardımcılığı Olacak Mı?
-
2016 da ilk KPSS ye girmiştim. Puan tek yıl gercerli oldu malûm olaylar bahane edilip bilen bilir. Orda elenince açıkçası kamuya küstüm. Sonrada pek bir ilan gwldi denilemez sanırım.
Cok isterim Aralık'ta gelmesini evet ihtiyacda var. Hatta telegramda bir arkadas atmıştı gib baskan yard. İle görüşmüştü sanırım. O da aralik demisti. Ama aylar önce. 86kpss 95 kurumla bende elendim evet. Çalışmak gerekiyor küsüp birakmamak lazım kesinlikle ama ben bunlara emeğimi bir daha yedirmek istemiyorum. Bu süreçte torpil illetinin ne kadar önemli olduğunu defalarca gördüm. Gariban arkasinda kimse olmayan adamın altında kalacağı süreç bu. Pskolojim bozuldu. Bu süreçte stresten hasta oldum. Esimle bosanma aşamasına geldim. Çünkü ders ders ders dediğim icin eve misafir kabul etmedim. Herkesle sorun yaşadım. Şimdide ortada kaldık. Nasip değilmiş de gec diyorlar valla onuda diyemiyorum kusura bakmasnlar. -
@fiona13 beklenti o yönde bu konuda bi çok kişi sonbaharı işaret etti önceki alımda bu kadar çok duyum yoktu inşallah bu kadar duyum boşa cıkmaz
-
@adamsmiths hem duy hem guy elendim birisinde yedekte bile yokum diğerinde son sırada yedeğim kazanan arkadaşların puanı benden düşük artık bu konuda farklı düşünüyorum başka bi açıklama bulamıyorum çünkü
-
@j-m-keynes-0 bende hem guy hem duy elendim. İkisindede yedeklerde yokum. Ve cok da güzel gecmisti. Bende anlam veremiyorum. Hala şoku atlatamadim
-
@adamsmiths şoku hemen atlatıp önümüze bakmamız gerek hocam
-
@j-m-keynes-0 yazılıdan elensem.tamam , sıralamaya giremesem yine tamam. Mülakattan elenenler nasıl böyle canla başla başlıyor derdim. Simdi ben düştüm aynı duruma ama ben canla başla calisamayanlardan olucam sanırım.
-
Gelir İdaresi Başkanlığına yanlış görmediysem 1500 kişilik izin verilmiş.
-
@as-soon-as nerde gördünüz hocam ?
-
@as-soon-as haberi paylaşır mısınız hocam
-
@adamsmiths benim sen tanıdığım daha önce mülakattan elenen arkadaşlarımın kazandığını gördüm hatta yakın arkadasım 2 kere elendi bu alımda kazandı modunuzu aşağıya çekmeyin hocam
-
-
Göç idaresi sayısı çok düşük geldi neden böyle bir sayı verildi acaba
-
Arkadaşlar paylaşmış haberi. SGK ve GİB sayıları fena değil. Ama göç idaresi beklenenin altında. MHUY noldu acaba.
-
Bir de şunu sorayim, KPSS açıklanmadan gelmez dimi bu ilanlar?
-
@as-soon-as göç idaresi 25 kişi herhalde sadece merkez gelecek . O sayının başka açıklaması olmaz herhalde
-
@as-soon-as 2021 KPSS sonrası gelir hocam bu ilanlar sınava 1 ay kala alıma çıkmaz kurumlar ayrıca daha göreve başlamadı guy olanlar
-
Gelir idaresine verilen 1500 kişilik izin kurumiçi mi?
-
Hazineye gelen 300 kişilik kadronun büyük bir kısmı hazine maliye uzman yardımcılığı için mi kullaniyor?
-
toplam kadro sayısı diye biliyorum bunları 1500 kişilik guy olmaz yani alınacak tüm personeli kapsar 1000kişi guy olsa bile iyi
-
Ben ilk defa böyle bir atama iznine denk geldim açıkçası. Ne demek istediğini tam olarak anlayamadım. Keske bilen birileri aciklama yapsa. Ama yinede mutlu oldum. Gib için kurum icinden korktum tabi.
Hmuy gelme ihtimali de cok cok iyi olurdu.