10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@herseye-rağmen Buraki arkadaşlar sağlam arkadaşlar fakat burayı dışardaki hazırlananlar gibi görüp ona göre yüksek kapatacak şeklinde yorum yapmak gerçekçi gelmiyor bana bu bir ikincisi burası yakın bir taban puan veriyor ancak trol hesaplar ortalamayı saptırıyor 74,3 idi yanılmıyorsam geçen sene 1,5 puan daha çıkarırsak gerçek taban puana çok yaklaşıyoruz çıkarılan 1,5 puan trol hesapların parazitlerinden ayıklamış oluyoruz.Demek istediğimi anlatabildim umarım dostlarım.
-
@doğruyadoğru bende geçen sene iyi bir sıralamam vardı bu sene bende sınırlardayım bir grup var itimat ettiğim maksimum 73 diyor diğer gurupta var içinde değerli insanların olduğu taban 74 75 diyor kafalar iyice karıştı insalah en dusugu olur
-
@paretowilfredo hesabımın kapatılmasını istiyorum.
-
@herseye-rağmen Hocalar düşük tahminde bulunup sonradan söylediği tahmini taban net gerçekleşmeyince tepki almamak için 75-76 diyorlar ilginç ama sebebi bu.Herkesin bildiği bir hocayla görüştüm ankette yayınladı ve altında ankete GÖRE yorum yaptı kendisiyle konuştum gerçek taban net hakkındaki fikri 72 netti ankete göre yorumuda 75 civarındaydı.O da mecburen ankete göre yorum yaptı mecburen.75 ile 72 farklı iki sayının çıkma sebebi gene söylediğime geliyor:Manipülasyon
-
@mülki bugün görüştüğüm iki arkadaşımın netleri 65. Beraber kontrol ettik. Özellikle buraya yazmadıklarının teyidini aldım. Listeye ekleyebilirsiniz.
-
Benim bir arkadaşın neti de 72.5
-
Bu yüksek tansiyonla yasanmaz arkadaslar en iyisi baraj 75 deyip altindakilerin kaybettim modunda rahatlamasi ustundekilerinde mutlulukla karisik vaktini gecirmesi sonuclarin aciklandigi gun baraj duserse seviniriz dusmezsede rahat bekleyisimiz uzuntuye doner kaderin getirecegi guzelliklere yelken acar kaldigimiz yerden devam ederiz... bunlarari yazmamdaki 2 refarans cumle;
- Bir insan "acaba", "amma", "lakin", "yalnız" gibi sualler sormaya basladi mi vay haline... onda huzur yok, rahat yok.. Kuran buyurmustur ki "Şüphe yok ki zan fayda vermez!"
-Batmasını gordüğün seyin dogusunu da bekle. Gunes ay batar! Bu ziyan mıdır?! Bu batislar yeni doguslara isarettir. Hangi tane topraga dustude bitmedi! Insan tanesi icin bu suphe ne?!
kendim icin bunlari uygulamaya karar vermisken siz kiymetli arkadaslarima da faydali olacagi dusuncesiyle paylasmak istedim.. Simdiden Bayraminiz mubarek olsun kalin saglicakla...
- Bir insan "acaba", "amma", "lakin", "yalnız" gibi sualler sormaya basladi mi vay haline... onda huzur yok, rahat yok.. Kuran buyurmustur ki "Şüphe yok ki zan fayda vermez!"
-
@ömermuhtar hayy Allah razı olsun 75 altı olduğum için foruma girip okuyup cikiyorum düşer de sıra bize gelirse ya nasip, gelmez ise bakarız önümüze
-
1946 devalüasyon sorusunu tartışmak bence gereksiz. 2015 kaymakamlıkta birebir çıkmış soru. 2021de sadece test haline getirmişler. diğer soruları bilemem.
-
78.50 veya 80
-
@emre0618, içinde söyledi: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
78.50 veya 80
Düzeltme 78.75 veya 80
-
12 ağustostan once aciklayabilirler mi?
-
@mitrandil 2019da 1 gün önce açıklanmıştı. 2020de aynı gün açıklandı.
-
Arkadaşlar yıllar önce Gelir Uzman Yardımcılığı sınavı için bir anket yapmıştım. Bilenler bilir, hatırlayanlar vardır. Yaklaşık 2 bin veri topladım, bu tek bir il tercihi yaptıktan sonra sınava katılıp katılamayacağının belli olduğu dönemler. Tabi bu anketin sıkıntılı bir tarafı vardı. Örneğin siz bu anket sonucuna göre Bursa 80 üstü puanda kalacak dediniz. Bursa ilini yazmak isteyen bir kişi de 77 puanıyla Bursa'dan vazgeçip, Manisa yazdı. Sonuçlar açıklandı Bursa 76 küsur, Manisa 78 küsur de kaldı diyelim. O kişi sınava katılım hakkını kaybediyor. Neyse ki GİB bu yanlış konudan döndü de, bunların yaşanmasının önüne geçildi. Tabi bir de anket ve sonuçları siz açıkladığınız için olayın birinci dereceden sorumluluğu size yükleniyor.
Neyse meseleye devam edecek olursak, tabi bu benim veri topladığım 2 bin kişiden çok büyük bölümü spekülasyon yapmış. Yalan puan bilgileriyle örneğin 84 ile Ankara yazacağım demiş gerçekte puanı 77. Hal böyle olunca ben anket sonuçlarını kuyumcu titizliğiyle oluşturmama rağmen puanlar costukça coştu. 81 puan altında olan il yok. Benim ankete göre en yüksek Bursa ve İzmir illeri çıkmıştı. Tabi 84 civarında bir puanda kalacak şeklinde. Sonuçlar bir açıklandı Bursa en düşük kapatan illerden biri oldu.
Anketle uğraştığımamı yanayım, Bursa'dan vazgeçip sınava hak kazanma şansını yitirenlere mi yanayım, saçma sapan verileri paylaşan kurnazlara kandığıma mı yanayım? Vebal ve beddualar aldığım o günleri daha dün gibi hatırlıyorum. O günden sonra bana yalvarsalar da anket işine girmedim.
Şurada söylenen 2 puan yüksek seni en fazla 1 ay tatmin edecek ama bir başkasının umudunun, hayallerinin bir ömür kapanmasına neden olacak. Senin söylediğin 2 puan yüksek yüzünden birileri nasıl olsa sınavı kazanamayız diye mülakat çalışmasına başlamayacak belki de referans noktasında elini çabuk tutmayacak. Her ne sebeple olursa olsun birilerinin umudunu törpülememek adına bu tip konulara çok ama çok hassas yaklaşmak gerekiyor. Lütfen sagduyumuzu kaybetmeyelim.
-
Listeye 70 puanla beni de ekleyin dostlar. Umutsuz da olsak listede adımızı görelim.
-
@antimülakat hocam hazirlanamadiniz mi yoksa sınav size de buradaki verilerin aksine zordu da o yüzden mi 70 lerde kaldınız?
-
@mülki bir arkadaşımı daha ekler misin ? puanı 73,25
-
https://images.app.goo.gl/od4rgJqP154fpn3GA
Arkadaşlar bağlantıdaki soru çıkmış soru
c+s+m=1 olması gerekiyor sanırım bizim sınavdaki soruda ise 1 olmuyor c+s+m
Eğer böyle ise soru hatalı galiba -
@kartalbaba +Adem Kılıç hocaya sordum az önce soru hatalı diyor umarım başvuru yapan vardır soruya
-
@kartalbaba c+s+m=1 formülünü bazı iktisatçılar kabul etse de Erdal Ünsal, Yüksel Bilgili gibi hocalar kitabında yer vermemiş. Birkaç yabancı iktisatçının böyle bir teorisi var ama sanıyorum genel kabul gören bir şey değil.