1 Ağustos/7-8 Ağustos 2021 KPSS A
-
Öncelikle umduğumuz gibi bir sınav maratonu olur inşallah.Buradan devam ederiz.
-
Gygk nasıl arkadaşlar. Sorular da açıklandı.
-
@gizo11 coğrafyada zorlandım Türkçe 2 3 soru beyin yaktı biraz ama asıl sınav a grubu sınavları olacak
-
Bazı taraf basit bazı taraf zordu yine aynı geçen sene gibi
-
Arkadaşlar merhaba. Yanlış bir başlık belki ama aranızdan faydalanan olmuştur belki diye sormak istedim. Savaş Yayınları'nın içerisinde Ahmet Nohutçu'nun da katkıda bulunduğu kitabı olan P48 tüm dersler konu anlatımlı modül setini öneriyor musunuz? Bayağı pahalı bir kitap 250-300 lira arası bir şey. Kullanan varsa yorumlayabilir mi? Bu paralara değecek bir kitap mı?
-
@aliihsanglr, içinde söyledi: 1 Ağustos/7-8 Ağustos 2021 KPSS A
Arkadaşlar merhaba. Yanlış bir başlık belki ama aranızdan faydalanan olmuştur belki diye sormak istedim. Savaş Yayınları'nın içerisinde Ahmet Nohutçu'nun da katkıda bulunduğu kitabı olan P48 tüm dersler konu anlatımlı modül setini öneriyor musunuz? Bayağı pahalı bir kitap 250-300 lira arası bir şey. Kullanan varsa yorumlayabilir mi? Bu paralara değecek bir kitap mı?
Konu anlatımlı ihtiyacımı tek seferde karşılayıp başka bir konu anlatımlı kitap almadan sadece soru bankası kitaplarına yönelmek istiyorum da bu kitap yeterli olur mu sizce?
-
Şu bakan olan milletvekilleri ilk olarak ne yapar sorusunun cevabı neydi?
-
@tolgahan-ayyıldız and icer
-
@amiree ben de öyle yaptım ama bazı sayfalar istifa eder yazmış
-
@tolgahan-ayyıldız anayasa 106 ya göre sona erer ifadesi var.
-
@tolgahan-ayyıldız kitapçık yayımlandı and içer doğru cevap. Sınav sonrası ben de acaba demiştim ama bakanın vekilliği kendiliğinden düşer.
-
@amiree Evet gördüm sağ olun
-
32,5 genel yetenek 48 genel kültür neti gelmiş 20 boş var genel yetenekte kitap okumaya okumaya okuma hızım düşmüş yetiştiremedim. Deneyimli arkadaşlar umut keseyim mi bu yıldan alan ile düzelir mi puan
-
@eskivergici gk gy 90 üstü için önemli
-
@colebusthe10 gk gysiz 85-90 alınabilir
-
@colebusthe10 çok sağolun
-
@eskivergici 80 net gayet iyi bir net anlamadım ben umut kesme muhabbetini. Yazılarınızdan bu sınavlara yabancı olmadığınız da belli ama neyin dramasu ki bu. Millet 50 net yapamadan alan kasıyor.
-
@gizo11 normalde lise kpss den atandığım için 10 yıl önce bu lisansa ikinci hazırlanarak ilk girişim alan puanlarında acemiyim biraz hedefim 90 civarı idi bazı puan türlerinden ona binaen sordum yoksa 70 /80 aralığında puanlar aldım geçen sene birde ilk defa bir sınav yetişmedi onun can sıkıntısı ile yazmıştım iletiyi
-
@eskivergici hocam örneğin benim gk/gy netim 62. iktisattan +30 net yapabilirsem-ki hedefim ve çalışmam o yöndeydi- iktisat ağırlıklı p14 puan türünden +90 alabileceğim inancındayım. Belki hesabım yanlıştır ama önceki girdiğim sınavlardaki puanlama bana bunu düşündürdü. motivasyonunu düşürme gayet iyi durumdasın.
-
@beyazaçalansiyah sağolun o zaman alan denemesine devam 5 gün 5 gündür.