Gençler A.B.B zabıta alımı sözlüde sıfır puan vermişler bir sürü kişiye gördünüz mü
-
..............
-
@b999 Mülakatta 4 soru sormuşlar ve sorular sistemden adaylara otomatik gelmiş. Arkadaşım 2 sini bilmiş 50 almış yani 0 alan olduysa sorulara yanlış cevap vermiştir.
-
@sign-in bilgin az fikrin çok be kardeeş
-
@sign-in Bu söylediğinize gerçekten inanmışsanız en iyi ihtimalle ülke gerçeklerinden bir nebze uzak kalmışsınız denilebilir. Her alım, her mülakat bize adamcılığın torpilin hangi seviyeye geldiğini bir kez daha gösteriyor.
-
@b999 sen benim bilgimi ölçebilecek bir insan olduğunu nereden düşünüyorsun ? Boş yapma ağzımı açtırma benim.
-
@mülki ben size arkadaşımdan duyduğumu söyledim. Kendim başvurmadım.
-
Artık hiç şaşırmadığım olaylar.
Daha bugun gediz bld. mülakata kalanları açıkladı, puanım, listenin 78 puanla başında olan kişiden daha yuksek olmasına ragmen listede yokum. -
mülakatta baraj puan varsa barajı geçemeyen sıfır olarak görünebiliyor. kosgebde de olmuştu.
başarılı sayılabilmek için örneğin en az 70 almak gerekiyorsa ve aday da 55 aldıysa baraj altında kaldığı için direkt değerlendirmeye alınmayıp 55 yerine 0 yazabiliyorlar. öyle bir durum da olabilir. -
@duha
Hocam hiç arastirdiniz mi bilmiyorum ama o mülakatta 12,5 alan var. Yani sizin dediğiniz gibi bir durum bu alımda yok.
Ne yazık ki birçok belediye alımlarında çok değişik olaylar dönüyor. -
Birde bilen var midir bilmiyorum ama bu belediye alımlarında elektronik başvuru olayı çok ucu açık bir durum. Kimi belediyeler fotokopisini istediği bazı belgelerin noter onaylı olmasini isterken kimisi direk taratip gondermeyi de kabul edebiliyor. Kimiside dilekcenin sekline bile takilip basvurunuzu kabul etmeyebiliyor. Bahane cok yani. Hem elektronik hem posta ile yaptığım birçok başvuruda puanim yetmesine rağmen mülakat listesine girememisligim vardır. Anlamadım gitti nerde hata yapıyoruz. Başlık açacağım artık bunun için.
-
@paragliding
yok bakmadım hepsine ihtimalden bahsettim daha önceki örneklere bakarak.
doğrudur diğer puanları bilmiyorum. 12,5 da güzelmiş