TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı

KPSS A
    300
    3063
    879195
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • ?
      Eski Kullanıcı @399mia Son düzenleyen:

@399mia, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı

Burda sınav tarihi alım sayısı açıklanma zamanı kapattığı net defalarca yanlış çıkmasına insanların çalışma planı alt üst olmasına rağmen kapatacak net muhabbetine hayal kırıklığı yaşanmasına rağmen hala duyum kovalanıyor olmasına inanıyor olmasına anlam veremiyorum. Kazanmak istiyorsanız gidip ders çalışın arkadaşlar senelerdir burdayım duyum kovalayıp inanalar değil çalışanlar kazandı. 2020 senesinde 3-4 kişi Aralık Aralık yazdı aylarca insanlar ona göre plan yaptı sınav ekimde oldu herkes alt üst oldu. Alıcısı olmayan şeyin satıcısı olmaz bırakın şu duyum talebini ders çalışın yoksa çok daha duyum bekleyeceğiniz sınava gireceksiniz.

ilandan önce 18 ekim diye paylaşmıştım 🙂

3 M 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
      • 3
        399mia @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@can-mavi üstüne neden alındın can mavi ? Sınavdan önce Aralık diye yanıp tutuşanlar vardı onlara yazdım. Profilimi incelersen duyumuna inanılacak 2-3 kişiden biri olduğunu seneler önce yazmışım. Senelerdir sessiz izliyordum ama dayanamayıp yazdım yeni insanlar hala aynı boşluğa düşmesin diye.

? 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • ?
          Eski Kullanıcı @399mia Son düzenleyen:

@399mia yok dostum üzerime alınmadım, 2020 de 18 ekim dedikçe millet aralıkta olacak diyordu, sen de aralık diyenlere ithafen geçen yılı anımsatmak istedim, senin yazdığını alıntıladım çünkü senin yazdığın yazının devamı olarak yazdım yazıyı, şahsi olarak sana yazmadım yani

Aslıhannn 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
          • Aslıhannn
            Aslıhannn @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@can-mavi hocam siz sınav aciklanacagi zaman, benim duyumlarim aciklanma tarihi ile ilgili degil sinav tarihleriyle ilgili olur demistiniz. Insallah duyumunuz gibi aralik ayinda sınav olur. 🙏😊

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
            • A
              ayyldzz Son düzenleyen:

Duyumlar gerçek olsun ne olur Allah'ım forumda temmuz daki sınavı da günü gününe bilen biri vardı kimdi o hatırlayan var mı?

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • ?
                Eski Kullanıcı Son düzenleyen:

@108-dönem, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı

Dostlar yeni başlık öncelikle hayırlı olsun. Bakanlık içinde ciddi bir boşluk mülki idare konusunda. Alım ihtiyacı olduğu için, süreç hızlandırması öngörüldü. Sınav 18 Aralık 2021 Cumartesi günü, 60 kişilik alım olacak. İlan Ekim ayında mülakatlar açıklandıktan 1 hafta - 10 gün sonra gelmesi planlanıyor. Mülakatlar açıklanmadan ÖSYM'nin takvimine düşmeyecek. Şimdiden hayırlı olsun herkese.

Belki de 111. döneme özel 111 alım...

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 13
                • ?
                  Eski Kullanıcı Son düzenleyen:

Özelden gelen mesajlar doğrultusunda paylaşacağımızı belirttiğimiz kaynak listesi. Herkes paylaşıyor bizim de katkımız olsun..

Anayasa Themis yayınları zehra odyakmaz ümit kaymak
                  Savaş yayınları Ahmet nohutcu konu ve soru

İdare Hukuku
                  Themis yayınları Zehra odyakmaz ümit kaymak
                  Savaş yayınları Ahmet Nohutçu konu ve soru

Mevzuat kitabı
                  Müktesebat Ahmet Nohutçu (ayrıntılı)
                  Optimus Law (nokta atışı)

İktisat
                  Yüksel Bilgili
                  Tufan Samet özdurak
                  Zeynel dinler konu ve soru

Türkiye ekonomisi
                  Berkay cihan konu ve veriler
                  Yasin Çoban konu ve soru

İnsan Hakları
                  AÖF ders kitabı
                  Törehan Özdemir temsil yayınları Konsül insan hakları mevzuatı ve politicus soru bankası
                  Kaide soru bankası
                  Ahmet Nohutçu ATEŞ

Tarih
                  AÖF ders kitabı
                  YÖK ders kitabı
                  Themis Şehriban Ercan ders kitabı
                  Törehan Özdemir politicus çözümlü soru bankası
                  Bekir Çelik fetihname

Türkçe
                  Ales dgs kpss paragraf çıkmış soruları

Soru bankaları
                  Protokol
                  Ritüel
                  Kas
                  Asamble
                  STATUS
                  Kaymakamname

Deneme
                  Kas
                  VAZİFE
                  Ritüel

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 6
                  • A
                    azizcemal Son düzenleyen:

Alım sayısı 60 kişi ya da 100 kişi... Aralık ayında sınava girecekmiş gibi 80 üzeri puan almak için çalışın arakdaşlar.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                    • E
                      Ekk61 Son düzenleyen:

@108-dönem hocam kesin bilgimi bu. 110.dönemin sınav taban puanını 73 altı olacak demişlerdi bazı duyumcu arkadaşlar.

• A
                        AhmetDeniz 0 Yasaklı Son düzenleyen:

Sınav aralıkta sayı 100 arkadaş sayıda 60 demiş. Görüşmeler sonucu 100 e çıktı plan 60 tı.

E Aslıhannn ? EsTerGon Kalesi N 5 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                        • E
                          Ekk61 @AhmetDeniz 0 Son düzenleyen:

@ahmetdeniz-0 hocam hani 110 dönem taban puanı 71 di ne oldu o iş. Milletle niye dalga geçiyorsunuz. Utanmadan halen yalan söylüyorsun.

E 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                          • E
                            Ekk61 @Ekk61 Son düzenleyen:

@ekk61 111. Döneme hazırlanan arkadaşlar Ahmetdeniz gibilerine itibar etmeyiniz.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                            • Aslıhannn
                              Aslıhannn @AhmetDeniz 0 Son düzenleyen:

@ahmetdeniz-0 ya hocam yanlış anlamayın ama bari atıpta tutturamadığınız tahminlerin kırkı çıksaydı.. isminizi okumadan yorumu okuyup bi an netlik var zannettim.
                              Tabi bir de sizi tanımayan arkadaşlar var onları hiç düşünemiyorum :))

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                              • ?
                                Eski Kullanıcı @AhmetDeniz 0 Son düzenleyen:

@ahmetdeniz-0 ya şuna yüz vermeyin kendini nimetten sanıyor normalde seviyemi hep korumaya çalışırım ama sen burdan uza...insanların hayalleriyle dalga geçebilecek kadar Rahatsiz bir insan ustelik gerçek ahmet te değil

• EsTerGon Kalesi
                                  EsTerGon Kalesi @AhmetDeniz 0 Son düzenleyen:

@ahmetdeniz-0 Farklı bir nickle yeni bir heyecan yaratman lazım, diğer türlüsü artık iş görmez 🙂

• N
                                    nümenesse @AhmetDeniz 0 Son düzenleyen:

@ahmetdeniz-0 bu hengamede bir sen eksiktin Ahmet

• T
                                      tekinalp Son düzenleyen:

Günaydın herkese hocalarım temmuz sınavına maalesef giremedim çok üzüldüm ama Aralık sınavı beni baya sevindirdi inşallah nasipse giricem ama sizlere sormak istiyorum bir kursa mı yazilsam bir online kurs mu alsam yoksa evde mi hazirlansam tecrübeli adaylara sormak istiyorum ne önerirsiniz

? 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                      • ?
                                        Eski Kullanıcı @tekinalp Son düzenleyen:

@tekinalp Merhaba, online kurslarda seviye ayrımı yok, yani 30 puan alanla 80 puan alan birlikte ders görüyor. Bu sebeple bence dersler temel seviyede işleniyor. Eğer seviyeniz 50 puan civarındaysa kurs faydalı olabilir, ama baraja yakın puanlar alanlar için bence vakit kaybı.

T 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                        • T
                                          tekinalp @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@mülki evet maalesef orta seviyede çok yüksek değil puanım uzun zamandır çalışmadım sınava peki onerdiginiz bir kurs var mıdır

3 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                          • 3
                                            399mia @tekinalp Son düzenleyen:

Merhaba arkadaşlar hamdolsun bu sınavı birden fazla kez kazanmak nasip oldu bende kaynak listemi paylaşıp arkadaşlara katkım olsun istedim.
                                            Anayasa Hukuku Ahmet Nohutcu
                                            İdare Hukuku Ahmet Nohutçu bu iki kaynak çok faydalı ve yeterli yanına ek olarak Themis yayınları Zehra odyakmaz muazzam oluyor.
                                            Konu kitapları yanında Bol mevzuat okudum. Sınavı kazanmadan önce sorduğum kaymakam olmuş kişilerden önermeyen olmamıştı kazanıp mevzuat okumayan bir kişi yoktur galiba. Bazen mevzuat.org adresinden okudum bazen çıktı alıp okudum tamamen orijinal hallerini okuyup hakimiyet kurmak istedim mevzuat üzerinde.
                                            İktisat için Yüksel Bilgili
                                            Ve Tufan Samet hoca hem konu hem soru olarak gayet yeterli.
                                            İnsan Hakları AÖF insan hakları kitabını sürekli okudum her sınav sürecinde bu yıl ayrı olarak Kaide soru bankasını çözdüm ikisiyle birlikte çok rahat şekilde halledildi.
                                            Tarih için tarihin pusulasını çalıştım Türkçe için bol paragraf sorusu çözmek şart.
                                            Soru bankası olarak KAS-RİTÜEL-PROROKOL VE STATÜS ÇÖZDÜM.
                                            Deneme konusunda sınava yakın deneme bence yok o yüzden deneme önerisinde bulunmak istemiyorum.
                                            Herkese iyi çalışmalar başarılar.

• 1
                                            • 2
                                            • 7
                                            • 8
                                            • 9
                                            • 10
                                            • 11
                                            • 153
                                            • 154
                                            • 9 / 154