BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017)
-
@mustafakeser @mehmedoglu cok tesekkurler
-
@kml teşekkür ederim
-
@mehmedoglu sizin iletinizi görmeden yazmışım.Vakit ayırdığınız için teşekkürler hocam.
-
Arkadaşlar hangi dersin hangi gün olduğu sahah mı? Öğlenden sonra mı olduğu vb bilgiler yazıyor mu? Ben bulamadımda bilen arkadaşlar bilgilendirirse çok sevinirim
-
@kaymakam estafirullah ne demek
-
Arkadaşlar sınava geçen yıl girmiş birisi olarak genel bilgilendirme yazayım. Sınava çanta, telefon vs. getirebiliyosunuz telefonlar sınav esnasında kapalı konumda olup masanın üstünde durmuştu. Hesap makinaları çok fonksiyonlu olmayacak sadece basit işlem yapabilenler kabul edilmişti. Oturumlar ortalama 3 saat sürüyor muhasebe biraz daha uzundu yanlış hatırlamıyorsam. Öğle arasında kumanya dağıtmışlardı (sandviç, meyve...) tükenmez kalem, giriş belgesi ve kimliğiniz yanında olsun sınavda müsvette kağıt veriyolar zaten. Başarılar herkese.
-
@rybiński bilgiler için teşekkür ederiz :)) hukuk sorularında nasıldı yazılı kurum sınavı tecrübem yok boğulmak da istemiyorum konularda tavsiyeleriniz var mıdır
-
@rybiński hocam teşekkürler. İngilizce hangi oturumda, ne kadar boyutta bir metindi acaba?
-
@üyeadı5 çok detay değildi sorular konu başlıklarından gelmişti http://sorularlaiktisat.blogspot.com.tr/2015/10/bddk-murakipuzman-yardimciligi-sinavi.html?m=1
Burda da paylaşmışlar geçen yılın sorularına bakabilirsiniz fikir oluşturur en azından:) -
@rybiński hocam pazar gunu kacta biter sinav ona gore bilet alacağım söyler misin
-
@huzuri ingilizce son oturumdaydı AB ile ilgili bir konuydu paragraf olarak değil de ayrı ayrı 10 cümle şeklinde verilmişti(soru sayısı eksik veya fazla olabilir tam hatırlamıyorum:/) bir de ben bankacılık uzman yardımcılığı sınavına girmiştim murakıplık için de aynı mıydı sorular bilemiyorum
-
@Mimar hocam geçen yıl ingilizce son oturumdaydı çok uzun sürmemişti ama bu yıl aynı sırayla mı olur bilmiyorum tahminim 17.00 gibi (muhasebe sona kalırsa) en geç biter sınav ama yanıltmak istemem sizi.
-
Şu sınavın kaçta biteceğini bilseydik ona göre bilet alacam
-
@rybiński eyvallah
-
@rybiński teşekkür ederim yanıtınız için bu sayfaya baktım da burdaki hukuk soruları uznanlık için olan murakıplık daha bi kasarak sorarlar mı diye tereddüte düştüm
-
Merhaba hangi gün hangi sınavlar olacak bilgisi olan var mı? Önceki yıllarda iktisat-maliye beraber gördüm tek oturum şeklinde mi olacak acaba?
-
@kilcal bu sayfada kimse bi sey paylasmiyo hocam bi tuhaf sayfa burasi. Boşuna cevap bekleme
-
Çalışmalarınız nasıl gidiyor arkadaşlar? Ben daha önce hiç klasik sınava girmediğim için, okuyup geçiyorum yalnızca. Sınavda aklıma gelir mi emin değilim
-
Arkadaşlar İyi Akşamlar,
Sınava İstanbul dışından gelip gireceğim. Sınav salonuna cüzdan, telefon vb. kişisel eşyalarımız ile girebiliyor muyuz?
-
@Üretici-Rantı hocam genelde sınav giriş yerinde emanetçi olur , şu ana kadar aksine rastlamadım.Ancak benim girdiğim kurum sınavları hep Ankaraydı inşallah İstanbul'da aynıdır.