2021 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Ne Zaman?
-
@abdulbakitr Bu kapsamda Prof. Dr. Ahmet Nohutçu, Dr. Levent Ersin, İlker Eroğlu, Erçağ Hoca, Dr. Serdar Genç, Gökhan Aksoy, Şeyda Şahin, Emin Kalkan, Dr. Okan Yıldırım, Abdurrahman Yılmaz, İsmail Adıgüzel, Ferhat Kayacan ve diğer birbirinden anlatımı güçlü tüm Yakın Eğitim öğretim kadrosu, hazırlık sürecini daha verimli hale getirmek adına Dr. Levent Ersin’in yönetiminde Adli Hâkimlik Online Eğitim Programı ile sizlerle buluşuyor. Sitelerinde yazan bilgiyi olduğu gibi kopyala yapıştır yaptım,fazla bir bilgiye sahip değilim. yakın eğitimin kursiyeri de değilim,Derken? kısmından kastım ilk paragrafta mevcuttur.
-
@yapma-evladım tavsiye ederim hocam bence gayet yeterli konu anlatım olarak sadece vergi hukuku konu anlatımını beğenmedim ben onu ayrı bir kaynaktan hallettim ve ekstradan konsensus soru bankalarını çözdüm zaten bazen aynı sorular konsensusta da vardı monopolün soru bankasında da vardı sonuç olarak bence büyük ölçüde yeterli. hmm iktisat maliyesi nasıl bilmiyorum çünkü iktisat maliye hiç bilmiyorum onun dışında tarih falan da gayet iyiydi
-
@yüzbaşı çok teşekkür ederim kardeşim
-
Yakın eğitim idari hakimlik online kampı ve tüm konu anlatım ile soru bankaları uygun fiyata verilecektir.
-
Takvim belli oldu, hayırlı olsun.
-
@as-soon-as nerde yazıyor hocam.
-
@engineerisletme ÖSYM takvimine 25-26 Aralık olarak alındı hocam.
-
@108-dönem Tam tarih olarak bildi adam. Laf atanlar olmuştu ben de teşekkür edeyim o zaman.
-
Yakın eğitim idari hakimlik online kampı ve tüm konu anlatım ile soru bankaları uygun fiyata verilecektir
-
Arkadaşlar sizce kaç kişi alım olur idari için
-
@mujdeniz 100 olacak
-
Arkadaşlar iibf kısmı için nasıl ve hangi kaynaktan çalışmalıyız? Ayrıntılı bilgi verebilecek olan var mı
-
dağılım nasıl olur bilgisi olan var mı? adli idari avukatlık sayıları
-
@m-ali-44 teşekkürler hocam
-
Iyi çalışmalar. Yetki idari hakimlik notlarını kullanan var mı memnun oldular mi acaba?
-
Arkadaşlar merhaba ben iktisat mezunuyum sadece ticaret hukuku dersi aldım bu hukuk derslerine yeterince yeren ibaresindeki yeterlilik şartı nasıl belirleniyor
-
themis yayınları 50 kişi idari demiş üstad sayılar değişmiş olabilir mi? @paretowilfredo
-
@papatyaçayı hocam nerede söylendi bu duyum?
-
@lallanaa instagram adreslerinde paylaşmışlar
-
@papatyaçayı dağılımı nasıl yapmışlar hocam? adli ve avukatlık kaç?