Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
@akncıı Hayır. Grammer ve paragraf soruları. Alan sınavında paragraf sorusu çok fazlaydı ve uzundu paragraflar.
-
Burada sınav paylaşımı yapılıyorsa ve soruları bulabilirsem doğrudan buradan paylaşım yaparım.
-
Geçen sene alan sınavı böyle olmuş bu senede böyle mi olur acaba
-
@sbf11 ben de alabilir miyim rica etsem
-
@ferhunde Buraya PDF dosyası atılmıyor. Maillerinizi bana özelden atarsanız, mail yoluyla yollayabilirim.
-
Başvuru ücreti yatırmaya değer mi sizce arkadaşlar mülakata kalanların ne kadarı alınıyor acaba
-
@muddei-hususi bir de özlük hakları açısından diğer merkez uzman yardımcılıklarından farkı var mı kpss istemeyip ayrı sınav yapınca öyle bir beklenti oluşuyor
-
@sbf11 mesaj yolladım hocam
-
Arkadaşlar matematik için öneriniz var mıdır? Bir yerde soruların sayısal mantık ağırlıklı çıktığını okumuştum. İletişim mezunuyum, en azından 3-5 bir şey yapmak istiyorum. Önerisi olan çıkarsa çok mutlu olurum.
-
@enginarkalbi bu tarz sınavlarda matematik diye türev integral soracak halleri yok zaten ales tarzı üslü sayılar problemler falan olur
-
-
30 soruluk genel yetenek kısmında hangi derslerden soruluyor arkadaşlar ilan metninde tam anlayamadim
-
@m-e-s-k Türkçe, Matematik
-
Kamu yönetimi ağırlıklı sorular hakim gayet güzel olmuş, ingilizce umarım fazla sıkıntı çıkarmaz
-
@sbf11 hocam acaba banada atabilir misiniz soruları mailim gecekondumichu@gmail.com
-
@sbf11 türkçe kısmı sadece paragraf mı üstat
-
@m-e-s-k Mail atarsanız soruları yollarım hocam
-
@sbf11 hocam özelden mailimi yazdım ama görmediniz sanırım. Selamlar
-
ingilizce sorular ile alakalı cıkmış soruları elinde bulunduran var mı acaba
-
İletişim teorileri için önerebileceğiniz bir kaynak varmı acaba ? çalışabileceğimiz