2021 ÇALIŞMA UZMAN YARDIMCISI İLANI
-
arkadaşlar ben hukuk mezunuyum, yds puanımı kullanabilmek için p39 puan türünü kullanmam gerekiyor. kuruma bu puan türüyle girebilmem durumunda hukuk alanında uzman olamayacak mıyım? p39 çeko puan türü çünkü emin olamadım, hangi alanda çalışacağım bu durumda kurumda
-
@goldberry Evet, hukuk alanında uzman olamayacaksınız.
-
@as-soon-as çeko alanında mı uzmanlık yapılıyor bu durumda
-
@goldberry hocam ne fark eder her türlü kadronun adı çalışma uzman yardımcısı işte ne görev verilirse onu yaparsınız
-
@goldberry p39 Çeko mezunlari için, Hukuk mezunları için ayrı puan türü belirtilmiş.
-
Çalısma Uzmanı olarak çalısan biri var mı birkaç sorum olucaktı
-
Arkadaşlar öncelikle herkes için hayırlı olsun. İlan detayında askerlik ile ilişkisi olmaması ibaresi var. Bedelli başvurusu yapmış biri olarak ilana başvurursam sizce geçersiz mi olur ?
-
Kamu hizmetine ilişkin hizmet cetveli istiyor bu tam olarak ne bilen var mı? Acaba sgk hizmet dökümünü mü istiyor ?
-
Merhabalar,
İstatistik grubuna başvuracağım. 2021 9. sıradayım P12 puanım 89,17. Başvuracak arkadaşlar puanlarını yazabilir mi 2020 puanları olanlar kaç puanla başvuracaklar? -
- grup için puanım 86,5
ilk 12 için şansım nedir.
yds var.
- grup için puanım 86,5
-
@semilk hocam merhaba ..
bende istatistikten başvurdum.2021 p12 Puanı 88.6 sıra 12.
İnşallah size gelir ama ben malesef 2020 yüzünden zor görüyorum kalmayı.. -
@srdrflz p34 ve p29 ile sınava çağıran ulusal ajans uzman yardımcılığı listesine baktım. YDS B seviye istemişti yine. 12. kişi 94 küsür. 6. grup fazla puan türü ile alım yaptığı için çok yüksek kapatması muhtemel malesef.
-
@gorukfindik bence kesinlikle yönetmeliğe aykırı bir ilan kişilere özel hazırlanmış gibi duruyor zaten yazılan bütün bölümlerin puanı varken kamu türünden hiçbir puan türü yok. Yönetmelikte şartlar kısmında yds veya kurumun kendi yabancı dil sınavı yapmasını şart koşarken ilanda bunu göremedik. Kurumdan bağımsız üst yöneticilerle görüştüğümde onlarında bir yanlışlığın olduğunu söylediler ben artık yoruldum peşine düşmeyi düşünmüyorum ama yaklaşık 10 kişinin yürütme durdurma açacağını duydum belki daha fazladır.
-
@altuleo Ben de istatistikten başvurdum. 2021 p12 88.62 sıralama 11. 2020 de sınava girmedim. O yüzden 2020 puanlarıyla ilgili bilgim yok. 2020 de p12 ler yüksek mi bu yıla göre? Bilginiz var mı?
-
@istatistikçi36 aynı doğruyu geçen yıl yapsak 2-3 puan fazla gelebilirdi ..ondan bir de geçen yıl yerleşen kaç kişi bilinmediği için zor 15 e girmemiz
-
@altuleo Aynen. 2020 puanı bizden yüksek olup yerleşen kaç kişi oldu onu bilsek biraz daha netleşir. Yine de belli olmaz. Hayırlısı olsun.
-
@yusufyigitt07 hiç çalışmadığım için bu kısmı boş bıraktım, problem olur mu?
-
@asimetri 6. Gruba bakarsanız, Hukuk fakültesi mezunu belirtilmiş ve p39 puan türü mevcut.
-
@birdlyys bahsettiğiniz kişiler kararlıysa yürütmeyi durdurma çıkar büyük ihtimalle. Yönetmeliğe açıkça aykırı çünkü. Ama kurum da bu ilanda kararlıysa yönetmeliği değiştirebilirler tabi o ihtimal de var.
-
@birdlyys Yds istediği gruplar var istemediği gruplar var. Yönetmelikte de bakanlık öğrenim dallarına ve dil gruplarına göre ayrı ayrı kont. belirleyebilir denmiş. Yönetmelikte başvuru şekli de eski usulde yazılmış misalen, fakat başvuruyu tamamen online şekilde hallettik artık tüm kurumların yaptığı gibi