2016 Aralık GUY Sınavı
-
@miss-smith bi arkadaş hangi günlerin uygun olduğunu belirtir bi tarih hazırlamıştı onu GİB e gönderelim olmazsa. :))
-
@miss-smith aynen adam konuşurken acıdım sınav tarihi ayarlayamıyoruz dedi çaresiz Ama konuşmadan ilanın bu aralar geliceği gayet açıktı şurda en fazla on gün daha bekliycez
-
@nitrogb onuda gönderen olmuş twittrda gibsosyalmedyayı etiketleyerek
-
@Duesenberry bana da umutvari konuştu çok zor ya bi ilanı vermek bakan açıkladı kurum Nazlı çıktı
-
@Duesenberry ilan referandum haftası gelcek kendimi ona göre ayarladım kpss ücretinide yatırdım icra iflas ticaret ceza bakmam şazım artık onlar takvim ayarlamaya çalışıncaya kadar
-
@miss-smith bende 4 lü iktisat hiç bilmiyorum. Bildiğiniz video veya güzel not var mı bu derslerle alakalı?
-
O kadar bekledik biraz daha sabır referandumda önce mutlaka gelecek ilan önemli olan kpss ve guy sınavını iyi bir şekilde sonclandirmak.. Hee birde benim gibi kritik puanlilar için sıkıntı var il tercihi 79.91 puanim... Değişik bir sistemle gelir ilan oyle i umuyorum
-
Arkadaşlar ilan gelince ne yapacaksınız?
Ben şampiyonlar ligi müziği açıp kahve içecem.
-
@karakalpaklı ben daha çok ders çalışıcam:)
-
@turkkızı Insan biraz kendini mutlu edip öyle derse geçer.
-
@karakalpaklı ilanın gelmesi mutlu etmeye yeter beni:) aylarca yolunu beklediğin insan sana geliyor. bu beni mutlu etmeye yeter:)
-
@karakalpaklı ben küçükken o müzikten korkuyordum
-
Arkadasimda aradi simdi onada 1-2 hafta icinde kesinlesir. Buyuk ihtimal kpss once olur ama.kpss sonrasinada sarkabilir demis
-
@karakalpaklı ilan geldiğinde kütüphanede olursam o sesizlikte çığlığı basıcam
-
@brcert bende aynı cevabı almıştım
-
Bu e mail uygulamasından sonra millette eksi görmüyorum sizin de dikkatiniz çekti mi
-
16000. Yorumu kim yazacak acaba. Yazana herkes artı versin
-
@Duesenberry taban puanlara ait tablolar yaptık hocam. Yormasaydiniz kendinizi. Google a yazmanız yeterli.
-
15999 bu bir
-
Antimülakat 16.000 oldu mu:)