Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) 1044 Personel Alıyor
-
Merkezi atama için herhangi bir sıkıntı yok, sözleşmeli olduğu için, sözleşme fes edilerek merkezi atama ile gidilebilir. Bu konuda kimse zorla orada tutamaz ama merkezi atama için puanınız iyiyse başka birisinin hakkı gitmemesi adına başvurulup başvurulmaması düşünülmelidir.
-
Hocam haftasonu ve gece nöbetleri bu maaşın içersinde mi yoksa ek ücrete mi tabi
-
@kpssmağduru ek mesailer maaşa dahil değil hocam.
-
@kml hocam ona rağmen baya düşük olmuyor mu
-
@kpssmağduru düşük hocam tabi
-
@kml tşklr hocam
-
Puanı konuşalım arkadaşlar maaştan önce Ne olur son durum illere göre çok fark eder mi umut var mı umut?
-
İllere göre puanlar düşük kapatabiliyor arkadaşlar. 80 puanla 2016 yılında Aksaray'a atanıp çalışan tanıdığımız var. Bu nedenle il tercihi çok önemli.
-
Niğde 3 kişi alacak bayan puanım 83.9 gelir mı sizce ? Hiç sevmediğim durumu ben yapıyorum ptt sonra KYK belki bunlar açıklama kadar başka alımlarda hepsine basvuruyorum keşke Erken sonuclansa alımlarda diğer insanlara da fırsat dogsa.
-
@rlg hocam sanırım ptt iki haftaya kadar açıklanacakmış. Bence bi süre bekleyip gidişata göre basvuru yapmanızda fayda var
-
@Antimülakat Kocaeli 16 erkek kontenjanı var..ptt-gümrük açıklanmazsa 85 puanla mülakata kalabilir miyim hocam sizce...
-
@Antimülakat Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) 1044 Personel Alıyor içinde söyledi:
İllere göre puanlar düşük kapatabiliyor arkadaşlar. 80 puanla 2016 yılında Aksaray'a atanıp çalışan tanıdığımız var. Bu nedenle il tercihi çok önemli.
@Antimülakat hocam 84.5 puan ile urfa 11 bayan alıyor gelir mi sizce , yuksek kapatacak gibi çünkü çevre illeri hep az aliyor yoğunluk urfaya olacak sizce nasıl?
-
@hevidar hocam büyük bir aksilik olmaz ise puanınız yeterli olur. Ankara ve İzmir dışındaki iller o puanları pek görmüyor.
-
@yenilmezserhat aynısı söyleyeceğim hocam, yeterli olacaktır. Ankara ve İzmir dışında diğer iller o kadar yüksek kapatmıyor. Puanınız gayet iyi, pek kritik bir durumda değil.
-
Nevsehir yozgat kayseri 82.4 ile hangisi mantikli aliveli antimulakat guyangelmis ve fikirlerine guvendgm herkes ptt den umudu kestik bu bari olsun
-
@keynezyenciii valla kardeşim senin puanda genelde her şey için kritik durumda. Hayırlısıyla yerleşirsin inşallah. Saydığın 3 il'den en fazla alım yapan Nevşehir mantıklı duruyor, derinlemesine inceleme yapmadım tamamen sayısal bir çıkarım yaptım. Yozgat ili 5 falan olsaydı Yozgat derdim de 1 çok az
-
Bn bayanim antimulakat
-
Yozgata erkek 1 kisi sandim ondan bayanim dedim erkekte 8 kisiymis . Yozgat bayan 4 kisi kayseri 7 kisi nevsehir 5 kisi hangisi anti valla ne gicik puan almisim ya
-
@keynezyenciii ben eski listeye baktım öyleyse değerlendirmeye tekrar bakayım, doğru 1403 kişilik listeye bakmışım pardon. ben Yozgatın düşük kapatacağını düşünüyorum. Ama kapatmaz ise, başından söyleyeyim sorumluluk kabul etmiyorum Belki diğer illerde gelebilir, Yozgatla birlikte bunu bilmek o kadar zor ki, bence gönlünden ne geçiyor ise orayı yazmalısın. Bu arada ben erkek olduğunu düşünüyordum yalan söylemeyeyim
-
Herkes erkek saniyo haci bro diyenler bile var sorumluluk yuklemiyorum yozgatsa kayseride memleketm ikiside gelirse mutlu olurum gelme ihtimali varmi sence bizbize konusuyoz fikrini soruyom sifir sorumluluk rahat ol :)))