2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Şu sınavlarda tek Bilinen nokta Eğer şehirlerde ankara varsa orasının yüksek kapatacağı hiç şaşmıyor vesselam. Şampiyonlar ligi gibi il:D
-
@Ülkü 2000 gayet iyi bir sayı.
-
@kzxp ben Ankara'da bi vergi dairesinde calisiyorum şu an ihtiyaç yok fazla var ama duyumcular alım olacak diyor
-
@diyar Ben alımı felan bilmyrm kardeşim ama İllerin içinde Ankara var ise illaki yüksek kapatıyo. Sanırım merkez diye yoğunluk oluyor.
-
@diyar Ankara'da ihtiyaç yok mu
-
-
Arkadaşlar bu hafta ilan geliyor ne demek ? Yani bu gece yakıyoruz mesaleleri . Ortalık şenlensin artık. Hadi hayırlı olsun. @Priss ve @safiTÜRK69 un bu gece ilanın gelecegi yönündeki ihtimalleri de düşündüğümüz zaman bu gece ekim ayından beri beklediğimiz simgeyi (Gi) dpb de gorecez inşallah .
-
@diyar Dostum bana gelen bilgi Ankara'nın İstanbuldan sonra en çok ihtiaç olan il olduğu yönünde haklı da olabilirsin tabi ama ben Ankara gelir diyorum
-
Arada kaçırdığım soru olabiliyor dostlar mesaj atmaktan imtina etmeyin elimden geldiğince bilgim dahilinde cevap veririm
-
@Priss benimde gönlüm en az 500 luk alım olsun istiyor ankaraya
-
@Priss 81 e izmir gelir mi
-
@diyar hangi vergi dairesinde çalışıyorsun şuan ankarada guy olan arkadaslarımda var seni tanımak istiyorlar
-
@İnmyheart Küsürü var mı
-
@Priss 81.380
-
@İnmyheart İzmir gelirse yaz hayırlı olsun derim. Memleket nere nesi meşhursa bir de yemeğini yerim
-
@köyün-agası kendimi hazır hissetmiyorum
-
@Priss hocam aydın açarsa 82.58 ile gelir mi?
-
@hkkcndr Rahat gelir
-
@Priss Peki 82.5 e Ankara gelir mi
-
@Priss çok teşekkür ettim. İnşallah açsın..