@ErtuğrulBey76 Başkanlık içinde. Bir çok birimi içinde aslında. İkametgah olarak Fatih verirsen Vatan caddesinde bulunan İstanbul Vergi Dairesinde çalışırsın. İkametgahına göre diğer ilçelerde boşluk varsa oralarda da çalışabilirsin.
2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@karakalpaklı beni de o dusunduruyo zaten 50 50 dagitmislar
-
@hkkcndr lojman kıdeme calışma yılına baglı veriliyor
-
@karakalpaklı kardeş bu arada gib vergi dairesinin içinde mi yoksa ayrı mı?
-
Hepiniz işsizlikten kırılıyorsunuz lojman kira falan diyorsunuz atanın 2000 tl lik kirada oturun sonuçta işiniz var işsizlikten iyi
-
@ErtuğrulBey76 Başkanlık içinde. Bir çok birimi içinde aslında. İkametgah olarak Fatih verirsen Vatan caddesinde bulunan İstanbul Vergi Dairesinde çalışırsın. İkametgahına göre diğer ilçelerde boşluk varsa oralarda da çalışabilirsin.
-
@karakalpaklı eyvallah kardeşim.
-
-
Yüksek puanlılar konyayı yazmayın ben yazacam kankalar
-
@Hipokrat Peki
-
Şu on onbeş kişilik yerlerde biraz gülünç olmuş keşke almayıverselermiş insan nasıl o riski alabilir ki
-
@Hipokrat Hocam memleketim olduğu halde yazmayı düşünmüyorum şimdilik.
-
İstanbul'da kiralar 1000 liradan başlar 1500'e kadar yolu var.Kadıköy-Beşiktaş-Şişli-Bakırköy-Ataşehir gibi ilçeler 1500'üde geçer.Bir de eşyalı olursa artar bu fiyatlar.
-
@fatoship urfa hatay mardin olabilir hocam ne olur bilemiyoruz malesef ama 76 78 bandında kapatır bu iller gibi geliyor
Edit : tekirdağ da 77 bandında kapatır diye düşünüyorum -
Arkadaşlar gecen yıl kurum sınavında kaç doğruyla kapatmıştı iller bilen varsa yazabilirmi çok dua ederim onada valla bulamıyorm hiç bir yerde
-
@mertbulut İlk sayfada var
-
Arkdaslar samimi olarak soruyorum rize düşünenler bana ulaşabilir mi? Puanım 81 ona gore yazmayı dusumuyorum
-
@Ülkü Allah razı olsun guy maaşı göresinn
-
@karakalpaklı vay hemşerim benim
-
@mertbulut Teşekkür ederim
İnşallah buradaki hepimiz görelim
-
SGK bekleyen ben ve arkadaşım 87 puanımızda Antalyadayız
dua edin sgk açıklansında sınava başvurmaya da gerek kalmasın:)