Yüksek Lisans bursu
-
Bursu kazındıktan sonra onay işlemi yokmu direk nasıl hesap açabilirler
-
Aynen öyle ya bende bir şey anlamadim
-
@urfa63__ bakiye yazıp 4747 mi gönderdin yoksa mesaj mı geldi
-
@uzman evet mesaj gönderdim
-
Standart prosedür hocam bu burs anlamına gelmiyor kredi de olabilir
-
@urfa63__ bndr mesaj gönderdim ama kayitli kişi yok diyo ya cikmadi yada çalışmalar sürüyo
-
@uzman bende eskiden 5002 vardı şimdi de 5003 hesabı yeni açılmış.
-
@urfa63__ hesaplar üstüne bilgim yok ama burs kazananlarami açtılar acaba yoksa herkese acacaklar mı
-
Başvuran herkese açılmış hesap sanırım. Kredi ya da bursla ilgisi yok gibi duruyor
-
@uzman Yüksek Lisans bursu içinde söyledi:
Bursu kazındıktan sonra onay işlemi yokmu direk nasıl hesap açabilirler
Burs için onay gerekmiyo ama kredi için onay gerekiyor. Daha önce kredi çıkıp kabul etmeyen bir arkadaşın dediğine göre, her türlü hesabı önceden açıyolar. Krediyi reddedersen hesap kapanıyor. Onaylardan sonra binlerce öğrenciye hesap açmak çok daha zor ve karışık olurdu, önceden açılması normal
-
@uzman Yüksek Lisans bursu içinde söyledi:
@urfa63__ bndr mesaj gönderdim ama kayitli kişi yok diyo ya cikmadi yada çalışmalar sürüyo
Daha önceden ziraatte telefonunuz yoksa numaranıza kayıtlı çıkmayabilir.
Veya emin olmamakla birlikte belki ara sınıflara ocakta vercez diye onu yapmamışlardır. (Sizin sınıfınızı bilmiyorum sadece varsayım olarak)
En son ihtimal de size hiç bişey çıkmaması. Ki bunun için bilgilerinzi yanlış vermiş olmanz lazım. Aksi halde kredi mutlaka çıkar çünkü -
@cexay ben 1. Sınıfım yüksek lisansta. Bilgileride sanmiyorum yanlış olduğunu 3 kez kontrol edip başvurdum. Bu numaram kayitli değildi bankaya belki sebep ondandır.
-
Benimde 5001 vardı 5002 de açılmış inşaallah bu hafta içi açıklanır.
-
@Çekonomist siz hesabın açılıp açılmadigini nerden baktınız mesaj mı geldi ?
-
-
ben krediye başvurmamıştım sadece bursa başvurdum acaba bana hesap açılmasını burs için düşünebilir miyim
-
@totti muhtemelen evet
-
@totti Yüksek Lisans bursu içinde söyledi:
ben krediye başvurmamıştım sadece bursa başvurdum acaba bana hesap açılmasını burs için düşünebilir miyim
Bu yılki başvurularda kredi-burs ayrımı yapılmadan başvuru aldılar. O yüzden kredi de olabilir burs da olabilir açılan hesabınız
-
-
@totti Yüksek Lisans bursu içinde söyledi:
@cexay ben krediye başvurmadım diye hatırlıyorum ? zaten burs çıkacağını düşünmüyorum lisans eğitim boyunca kredi almıştım @aliveli
Başvuru ekranı ortaktı onu demek istiyorum. Lisansta başvurdugumuz zamanlar kredi mi burs mu istiyosun diye seçenek oluyodu. Bu sefer ayrım yapılmamıştı başvururken. Yani aslında başvurduğunuz şey ikisi birden:)
ben de sadece bursa başvurmayı planlamıştım fakat bunla karşılaştım.
Aynı şekilde lisansta kredi aldm. bu sefer burs umuyorum. İnşallah