Akbank Geleceğin Liderleri
-
Akbank Geleceğin Liderleri adı altında bir başvuru açmış daha önce sınavına giren bilgi sahibi olan var mı sınav ise alım süreci hakkında?
-
Sınav daveti aldınız mı acaba , süreç nasıl devam eder bir fikriniz var mı?
-
@merve1.2 nerden geldi ki sınav daveti bende başvurmuştum?
-
Banka , sınav için kendisi aradı dün de online sınava girdim aradıklarından mail adresini teyit ettirip sınav linki yollandı. Bugün en son 16.30da sınava girildi. Başvurular sona erdi kariyer.akbank.com dan başvurmustuk. @merve1-2 artık sonucları beklicez sanırım ona göre grup mülakatı ve bireysel mülakat olur
-
Şimdi 2016 için katılanlara baktım söylediğiniz gibi olmuş, çok uzamadan sonuç alalımda biz en önemlisi o benim.için
-
@totti neye göre davet geldiğini bilmiyorum açıkçası, geçen yılda başvurmuştum ben o zaman davet edilmemiştim bu yıl arandım
-
bu dönem tekrar aranan kişiler olmuş, sanıyorum banka başvuru cv'lerini arşivliyor ihtiyaç gördükçe çağırıyor.
-
Ben ilk kez başvurdum aradılar. Sanırım yaş en önemli kriter başvurulan il ve pozisyonda ona keza diye düşünüyorum.. iş deneyimi olmasın istiyorlar zannımca. Bakalım hayırlısı olursa olur olmazsa çay demler guy u bekleriz ki hâlâ bekliyoruz orası ayrı
-
@thequeenoftheguy 26 yaşıma yeni girdim iş tecrübem yok hangi departman tercih ettim bilmiyorum gerçi ama aranmadım :S
-
Sinavlariniz nasıl geçti ki arkadaşlar
-
@saricizmeli sınavdan pek bişey anlamadım ama ne iyi ne kötü geçti diyebilirim.Vaktim kalmasına rağmen geriye dönüp kontrol etmedim bile.Guy'a odaklandığım için mi bilmiyorum pek sallamadım sınavı.Geçen ki dönemlerde alım nasıl olmuş kaç nete çağrılmışlar bilen var mı?
-
@eomer ben de çok sallamadim hatta gecenin 1inde yaptım sınavı süreç hakkında da bir bilgim yok ama bir yerde okuduguma göre geçen senelerdeki arkadaşlar süreçten mulakatlardan pek memnun kalmamislar
-
Benim okuduklarımda memnun olan da olmayanda var.Sonuca kadar gidenler kariyer anlamında da güzel yerdeler ancak herkes için aynı olmamış mülakat aşamaları bile. Bunların yanında bankada grev söylentileri de var nasıl olacak zamanla göreceğiz artık.
-
Aramalara başlamışlar bugün. Benim sınavım iyiydi orta halli diyebilirim ist için başvurdum ama bilmiyorum dönüş olur mu
-
Sadece aramayla mi donus yapiyolar yoksa mail falan da atiyolar mi arkadaslar?
-
Benim sınavımda orta halli geçti , zaten pek hatırlamıyorum tek düşündüğüm hızlı olmaktı aranmadım henüz bende, başvurumu bursa için yapmıştım .
-
Arıyorlarmıs mailde atıyorlarms. Hatta bugün kariyer.akbank.com da basvurunuz iletildi yazan yere kazananlar için veri girişi olmus en kısa zamanda iletişime geçicez denilmiş. Kimi kaybedenler içinde olumsuz mail göndermisler. Bende hâlâ basvurunuz iletildi yazıyor olumlu olumsuz bir şey yok. Bide ben ctsi gece 1 de yani pazar 1de çözmüştüm belki onu dikkate alarak sonucum geç girilebilir sisteme bilemiyorum artık olursa olur olmazsa guy geliii
-
@thequeenoftheguy ben de senin gibi gece 1 de çözdüm başarılı maili aldım ama süreç hala sonlanmis değil devam ediyor hayırlısı hepimiz hakkında
-
Geri dönüş yapılan var mı arkadaşlar?
-
@End-Müh beni arayıp mülakata davet ettiler