Ankara Guy Champions Leage
-
Kurum sınavı açısından değil de ilk sıralamaya girebilir miyim acaba?
-
@aüsbf tamamen kişisel fikrim bence ankara'da sıralama gelir o puana.
-
@atiye_4781 ben de ankarada 12 sene yasadim ve evlenip trabzona geldim ailem ankarada biz trabzonda ben de korkuma yenik dusersem rize ya da artvin yazicm ama annem ve babam ankara yaz diyor hayatimda boyle bi celiskiye dusmedim bi tarafim kalk gidelim.diyo diger tarafim manyak misin otur diyo
-
@atiye_4781 kurum sinavi istanbuldan yuksek mi olcak sizce peki
-
@msaka aslında biraz da tevekkül etmek gerekiyor ama biz de ki bu telaş ve heyecanla hep geri plana atıyoruz. Sen daha yeterlisin sanırım kpss alanında hem bırakmamışsında çalışmayı bence hiç bişeyi düşünmeden hangi kararla mutlu olacağını düşünmelisin. Beş yıl çalışma şartı hafife alınacak nokta değil bence yaşında varsa tabi. Sonuçta belli puanları yakalamış insanlarız, biz onları değil onlar bizi seçmeli. Okuduğum takip ettiğim kadarıyla kurum sınavından 90 alanları baya gördüm, onlar yapıyorsa biz de yaparız:) dur gaza geldim bu gece gözümü kapatırken yüreğim ankarada, ankara yazayım sabaha Allah kerim:))
-
@atiye_4781 yeterli olmak diye bise yok aslinda calis calis bi sonraki derse gecince bile digerini unutuyosun su an cok yetersiz hissediyorum mesela ama sunu da biliyorum ki 86 alan kisiyle 90 92 puan arasinda ucurum net farklari yok bikac soruda onune birsuru insan geciyo yani calisip korkmasak yapabiliriz aslinda ama ben yine de cok korkuyorum cunku yasim geciyo ama mutluluk dersenn tabi ki ankara ankara yazsam ve basarsam mutluluktan olebilirim galiba. Ben de halami istiareye yatirdim umarim biseler gorur yoksa aklimi kaciricam:)
-
@atiye_4781 evet bu heyecanla sinava girersem olebilirim.sinavda ilan geldigi gun aksama kadar yemek.yiyemedim:)
-
@atiye_4781 evet es durumu evlendikten sonra olmuyomus rize yazarsam rizeden trabzona becayis zor kim.gitmek istesin rizeye ama ankara olursa trabzondan gitmek isticwk birilerini bulabilirim ahh ankara umarim beni yakmazsin
-
@hope gecen seneki puaniniz kacti
-
@msaka ben çok dikkatsizim mesela sınavlarda o yüzden kendimden korkuyorum. benim de tek tesellim evlenip ankaraya gitme ihtimali:) guy ile kpss çok başka. Muhasebem sıfırdır mesela benim guyda bunu tolere etme şansım yok. Ösym sınavlarından öğrendiğim kadarıyla bu işin sırrı kendine güvenmekte aslında. Ankara işinin bi güzelliği de sevgili referanslarımız. Bunların hepsi korkulu rüyam oldu.
-
@atiye_4781 Teşekkür ederim ilginize. Başka arkadaşlar da fikrini belirtirse çok sevinirim.
-
@msaka geçen seneki puanım 80,28di. herro merro diyerek ankara yazmıştım
-
@hope 82.99 ile ben ne yapsam?
-
@atiye_4781 halami istiareye yatirmistim olumsuz gormus su an yikilmis durumdayim kirmizi gormus direk yaa:(
-
@msaka ankara için mi yatmıştı? Üç gün pek peşe yatsın bence. Sonra düşün onun üzerine.
-
@aüsbf ben il tercihi konusunda kimseyi yönlendirmek istemem. gönlünüzden geçeni yazın.. olmazsa bile kendi tercihiniz olduğu için olmasın
-
Ben de geçen yıl bir soru ile kaybettim,listenin belki sonuna koymuşlardır diye o listeye kaç kere baktım insan bir kere olumsuzluk yaşayınca korkuyor,arkadaşın dediği gibi tevakkül şart aslında ne kadar gayrer edersen et eninde sonunda rızkı verecek olan Allah
-
@niloya bir soru valla büyük sabır lazım kaldırabilmek için evlerden ırak. Sen karar kıldın mı nereyi düşünüyorsun:)
-
@atiye_4781 sonrasında bir çok kurumu 0,6 larla 0,8 lerle hatta en son 0,3 le kaçırdım:) Allah sabır vermese dünya kaldırılcak yer değil zaten hocam.kalbim ankara diyor ama dinlemek faydalı mı zararlı mı bilemiyorum.halen kararsızım
-
86 ile ben de Ankara yazacağım herkese başarılar