17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@Liyakat referandum sonrası açıklanacaktır bence her şey hazır son değerlendirmeler için referandumun geçmesi bekleniyor
-
@fetih Herşey hazır derken?
-
@Kaymakam58. güvenlik soruşturması komisyon değerlendirmesi
-
her şeyin hazır olduğunu kimden öğrendiniz.
-
@RecaiPasa kendi düşüncemi söyledim kardeşim bu üsluba gerek yok
-
Arkadaslar az önce kalkınma bakanlığı uzman yardımcılığı alım sürecine baktım 6 ocakta sınav sonucu açıklanmış 20 martta mülakat bitmiş 29 martta sonuç açıklanmış baktığımız zaman sınavın açıklanmasından mülakat sonucuna kadar 80 günlük bir süreç var
-
Baska bisey var , referandumdaki oylarla kucucuk hesaplar icine girmez koca bakanlik . Sanki elenecek 300 kisinin tumu mu hayir verecek ? Ya da kazanacak 100 kisinin hepsinin evet verecegi kesin mi ?
-
Ya bu konunun referandumla alakası olmuş olsa o kadar ihraç olmazdı
-
@adayadayi9876 300×4=1200 kisinin hayir oyuna mi kaldi yani bu is ? Bu kadar ucuz olamaz
-
Uzman Yardımcılığı Sınav sonuçlarını bugün açıklayacağız,beklettiğimiz için hakkınızı helal edin. SGK BASKANININ TWEETİ , keske bizimde sesimizi duyan olsa
-
Mülakatı ocak ayında biten Gümrük alımları da referandum sonrasına bırakıldı. "Bu kadar küçük hesap mı olur" demeyin bence.
-
@osaduman o zaman otursun oy hesabi yapsinlar . Bu kadar bakan , basbakanimiz ve cumhurbaskanimiz kitlelere hitap ederken 300 kisinin oyuna mi bakacaklar ? Yapma lutfen
-
sgk uzmanlığı açıklandığına göre bu tezin geçerliliği kalmadı arkadaşlar...
-
@kamikaze işin tuhaf tarafı bizde sağlam bi duyumla gelen olmadı hep bencelerle bugüne geldik tahmin yürüttük gerçek sebebini hiçbirimiz bilmiyoruz
-
Sgk uzman ve müfettişlik sonuçlarının aciklanmasi ile olayın referandumla ilgisi olmadığı kanıtlandı devletin küçük oy hesaplarına girmeyeceğini anlamış olmalisiniz artık,bizimkisinin aciklanmamasinin tek nedeni yogunluktan toplanamamalari bizimkiside her an aciklanabilir
-
Darisi sizlere olsun kardeslerim. Sgk bir anda bekleyisleri vuslata cevirdi. Allah en kisa surede size de nasip etsin.
-
hocam sizin düşünceniz nedir ? var mıdır duyumunuz , herhangi bir şey ...
-
Kardesim ne zaman aciklanacagina dair net bir bilgiye ulasmadim malesef.
-
@paretowilfredo söylenti bile yok değil mi hocam
-
DUYUM KIRINTISI BILE YOK.