2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
İstanbul yazarsam sınırdan kaçırcakmış gibi hissediyorum. @İnmyheart
-
@Duesenberry aynı şeyi hissettiğim için Urfa da karar kıldım galiba bende
-
Burayı nasıl kıstas alıyorsunuz arkadaşlar kaç kişi bu forumda yorum yapıyor ? kaç kişi sınava girecek Allah aşkına. Yapacağınız şey basit geçmiş yıllara bakıp bi analiz çıkartın yapıştırın nedir sizi bu kadar düşündüren. Gerçekten birilerinin fikrini değiştirmeye çalışan insanlarla dolu burası. Ağız dolusu sövmelik adamlar var boşverin
-
@Quesnay geçmiş yılları baz alamıyorum sıralamalar çok oynadı
-
@ParadoX kardeşim 2017 imc nin bazı yıllar soruları eksik haberiniz olsun.Zaten yeni basim 746 sayfa eski basim 762 sayfa arada 16 Sayfa oynuyor.
-
Arkadaşlar bu 2017 imc nin soruları eksik dikkat edin
-
@ErtuğrulBey76 Kardeş ekte 3 4 farklı dosya var orada açıklamaları var ama ben henüz okumadım. Orada önemli açıklamalar var diiye düşünüyorum. Kitabı hazırlayan arkadaşların emek verenlerin gereksiz gördüğü yerleri (eski kanun vs) çıkarmış olabileceklerini düşünüyorum. VMY sınavına çalıştığım için şuan GUY için bir hazırlık yapmadım daha
-
Beyler istanbul istanbul diyip az kapatacak diyip burda bi suru arkadasin ekmegiyle oynayacaksiniz belki 77-78 alan sinirda kalacak ve giremeyecek neden birakmiyorsunuz belki daha iyi tercihler yapacaklar. Dalga gecmeyin mlletle birakin kim nereyi yazarsa yazsin.
-
@ParadoX neyse iyice bakacam.Vmy ilanı geldi mi.baktım daha ilan yok.
-
@Duesenberry hepside gelir kardeşim rahat rahat yaz birini
-
@ALEX-DE-GUY kardeş sen hayırdır 3 tane yorum yazmışsın 3 üde istanbul yüksek kapatacak yok arkadaslarim var onlar yazacak fln. La olum rize fln olsa 5 kişi alsa eyvAllah da 850 kişi alıyor lan gözün doysun.
-
Ne İstanbulmus arkadaş bırakın herkes istediği yeri yazsın sanane arkadaşım yok yüksek kapatacakmis sanane vebal altına girmekten bikmadiniz mı?
-
@Duesenberry sıralamalarda 2016 yılında neden yığılma olduğu hakkında kısaca değineyim..Maliyede memur bi adam düşün gelir uzmanı sınava yüksek puan alırım hevesi ile girip vergi müfettişliği gibi daha iyi kadrolar acaba olurmu diye atlamasından kaynaklı bir sorun ve emin ol 1000 kişi olduğu tahmin ediliyor..Kafadan vmy ile birlikte 1000 1200 civarı kişiyi düşün derim tercih yaparken
-
@oguzhan06 mesaj yüzümü gülümsetti bende senin kadar rahat diyebilsem şunu kendime
-
Benim bu 4.Senem bgne kadar yazdığım iller gelmedi acayip tür belkide kısmet nasip başka yerde.Bu kandilde dua ettim çok aglarak üç dilek diledim bu defa hayırlısını ver dedim.Sabah gün içinde başka bir mülakatı kazandigimi öğrendim beklemiyordum halbuki .Bu ilk dikegimdi .Birkaç gün sonra çok istediğim bişey daha gerçekleşti bu ikinci dilegimdi .Ve üçüncü dileğim seçtiğim ilde sınava girebilmekti .Bklim ins hayırdır hayırlısı olur dostlar .
-
@ErtuğrulBey76 Bakanın twitterda yazdığı net kardeşim. sınav 3 4 haziran boşver ilnı gelir o da elbet. Yoksa yalancı yalancı diye yazarız bakana
-
Hocam bu son alımdaki taban puanları ve kurum sınav taban puanları var mıydı çok yazı olduğundan göremedim kusura bakmayın
-
Arkadaşlar bu geçen seneki sıralama ile bu yılki siralamarin arasındaki fark etkisi nasıl olucak guy il seçiminde ?
-
@Hannibal la olumm ben urfa veya antep yazacam.
-
Arkadaşlar 95 puanla ben ve 90 puanlı 224 arkadaşım Konya'yı yazıyoruz Ona göre bak Şaka şaka benim puan 77 bi tavsiye versin tecrübeliler