Düşük puanlı kararsızlar nereleri düşünüyorsunuz
-
DÜŞÜK PUANLI KARARSIZLAR NERELERİ DÜŞÜNÜYORSUNUZ
-
@umutsuz1990 tekirdağ istanbul urfa antep. Sen?
-
Hatay adıyaman hocam
-
@Duesenberry sence tekirdağ inermi. Yoksa çok talep alırmı
-
@sssld ilanı gördüğümden beri tekirdağın düşük kapatacağını düşünüyordum ama hocalarla konuşunca biraz terddütte kaldım valla bilmiyorum riskli sanırım orayı yazmak 79 aşağsı için ama bi de bakarsın 75 le kapatmış puff
-
Tekirdağ kaçla kapatmış geçmiş yıllar biliomusunuz ben göremedmde
-
@umutsuz1990 bi kere 77yle kapatmş ama o ilanda istanbul yok ben istanbul alımına güvenip tekirdağ düşebilir diyorum ama belli de olmaz
-
@Duesenberry özelden mesaj attım hocam bakabilirmisiniz iyice moralim bozuldu
-
@Duesenberry hocam konya kocaeli istanbul bursa izmir böyle şehirler var büyük şehirler ve yaşanılası şehirler durum böyle olunca benim aklımada şu gelior acaba bunlardan biri düşükmü kapatcak diye bide ankara var tabi
-
@sssld moraliniz bozulmasın çogu insan bizim durumumuzda kılpayı kaçıranlar olacak benim puanm sizlerden düşüktür ama yine ufakta olsa bi ümitle yaşıorm
-
@umutsuz1990 bnde hep içimde bi ümitle bekliyorum ama bazen boşluğa düşüyor insan:(
-
@umutsuz1990 illaki büyükşehirlerde düşer ama 73 e kadarda düşmez bu sefer sıralamadan dolayı. Bi de hangisi düşer nasıl bulucaz
-
@Duesenberry kardeşim ben de tekirdagin düşük kapatacagini düşünüyorum.76 yi geçmez bence.Ama yine de belli olmaz.
-
@Duesenberry bn kocaeliden şüpheliyim
-
@ErtuğrulBey76 işte o yine de belli olmaz beni bitiriyor
-
ben mevcut puanımla her gün bi yeri seçip sıralamaya giriyorum puan biraz düşük olunca böyle oluyor demekki..
-
@FreeBoY senin puan kaç
-
@Duesenberry 75.9 iller arasında dolanmaktayım son gün duayla seçicez inşallah:)senin kaçtı
-
Hepimiz hakkında hayırlısı olsun