Beşiktaş Lyon'u geçebilir mi?
-
-
Bir Fenerbahçeli olarak diyorum.
Gönülden BEŞİKTAŞ geçer turu -
Insallah hocam. Hakemleri gecersek turu da geceriz.
-
Lyon Beşiktaş'a hafif gelir.
Not:️️️️ -
Orda ki maçta eksiklerimiz var ebubekir Q7 yok gollü bir beraberlik Allahın izniyle burda bize turu getirecektir tabi hakem faktörü önemli gerçi Beşiktaşlı olarak yaklaşık 100 yıldır hakem hatalarına maruz kaldığımız için artık bağışıklık yaptı...
-
Az gol yerse eler beşiktaş. 2.uefa kupasını da beşiktaş getirsin ülkemize
-
Beşiktaş geçer diye düşünüyorum, lyon kötü durumda bu hafta 4 yedi, bu sene liglerinde baya kötü durumdalar. Ben bu turda da Bjk'nin geçeceğini düşünüyorum.
-
beşiktaş ilk maçta en az 2 fark yer rövanşta da moral bozukluğuyla kaybeder. Futbol duygusallığı affetmez toz pembe hayallerinize eşlik edemiyorum
-
lyon kötü falan değil son yılların en formda takımı. romayı eleyip geldiler.
bu hafta 4 yemelerinin nedeni yedek kadroyla çıkmaları.çok zor maç olur q7 olmaması çok kötü oldu ben pek şans veremiyorum bize maalesef.. -
@davetsiz aslında şöyle defansa çekilmeyip yüklenen kazanır iki takımında savunma pert, ofans kuvvetli bence korkan kaybedecek.
-
@aliveli Beşiktaş Lyon'u geçebilir mi? içinde söyledi:
@davetsiz aslında şöyle defansa çekilmeyip yüklenen kazanır iki takımında savunma pert, ofans kuvvetli bence korkan kaybedecek.
doğrudur. lyon saldırır bana göre. önemli olan bjk nin çekilmemesi.
Savunmaları baya sıkıntılı Aboubakar'ın olmamasına çok üzülüyorum baya dağıtırdı ikiliyi.Cenk iki stoperin arasına girip bekliyor deplasmanda Cenk'e kaldıysak yandık.
Umarım takım savunmasını iyi yaparız iki fark ve üzeri olmazsa İstanbul'da şansımız yüksek olur. şenol güneş e güveniyoruz -
Ben her maç totemimi yaparım.
Maç başlamadan 5 dk önce sernomiyi kacirmam odadaki sehpayi tvye iyice yaklastiririm üstüne otururum sağ ayagimi maç bitene kadar sol ayagimin üstüne koyarım yine sağ elimle çeneme destek veririm.Varmıdır benim gibi totem yapan ne zaman bu şekil izlesem hep kazandık toteme devam.
-
@davetsiz futbolcuların totem yaptığını daha önce duymuştum ama seyircilerde totem yapıyomuş demek ki
-
İnşallah yanılırım ama. Lyon 4 yedigi Lorient macında rotasyona gitmişti. Aynı zamanda taraftarlar ligi toplarsın Bi şekilde, ama bizi Stockholm'e götür pankartı ile Avrupa ligini daha da önemsediklerini gösterdiler. Beşiktaş organize hucüm yapan topu yaratıcı kullanan takımlara karşı hep zorlanıyor. İlk Galatasaray macında oldugu gibi. Q7miz de yok Allah yardımcımız olsun ama Lyon bence bir kac adım daha yakın
-
Stadın içine patlayıcı madde sokan birkaç Fransız taraftar nedeni ile maçın geç başlayacağı iddiaları var.
-
@Phoenix olayı yabancı basın türkler tribünümüze patlayıcı attı taraftarımız sahaya inmek zorunda kaldı yazdı
-
@vurdugungololsun hocam gol yeriz yemeye de 3-2 falan bitseydi
-
@aliveli icimden de 3-1 geciyor hocam ama 3-2 ballı kaymaklı olur
-
@aliveli Yalan haber bir tek bize özel değil işte. Kadınların çocukların üzerine sopayla saldıran Fransız taraftarlarını canlı yayında izledi herkes.
-
çok güzel attık beee