Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Doğru yani katılımı bazınarkadaşlar hiç ama hiç umursamadı, onlar için de çabalayasım yok açıkcası, beklesin onlar, bizimkiler açıklansın :))
-
Hic duyumu olan yok mu dostlar ??
-
@paretowilfredo hocam bu hafta soruşturabilir misiniz? Belki bizi duyan olmuştur twitlerden
-
SGK hareketli bu aralar 193 bilişim vb. Sözleşmeli personel ilanına çıktı. Referanduma kadar hareket olmaz gibi söylemler olmuştu ama gayet hareket var gibi duruyor dışarıdan
-
@aysesal dostum su an egitimdeyim. Danistigim bir iki kisi oldu sorusturma evresinde halen.
-
@paretowilfredo referandum sonrası ilk hafta gibi söylemler oldu ama aslı yok herhalde hocam ? Bir tahmin siz de yürütemiyorsunuz anladığım kadarıyla duyum da olmayınca
-
@paretowilfredo teşekkürler
-
Arkadaşlar GUY başvuruları başladıktan sonra SGK mülakatları açıklansın diye yoğun talep oluyor bu gece etkinlik olacak saat kesinleşince yazacağım iyi çalışmalar
-
21.45 Twitterdayız arkadaşlar katılımı bol olsun diyoruz hayırlısıyla
-
@wesley10 Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
21.45 Twitterdayız arkadaşlar katılımı bol olsun diyoruz hayırlısıyla
Orada olacağız +1
-
@wesley10 bu tip faaliyetlere pek katılmadım. ben de yazacağım , hangi etikete yazmam gerekli?
-
@best_effort hocam burada paylaşacağım etiketi 21.45 gibi. O etiketi kopyala twitini at , ilgin için teşekkürler
-
#SGKMagdurEtme
-
Katılım iyi gibi mi?
-
Csgb uzman yardimciligi aciklandi sanirim sgk mulakatina girenler vardir iclerinde
-
@aysesal iyi hocam uzun metne gerek yok kisa sık sık yazilsa daha verimli olur
-
Arkadaşlar Çsgb uzmanlığıda açıklandığına göre bir tek biz kaldık bu hafta açıklanır mı dersiniz ?
-
onun mülkatı ne zamandı? az kaldı bize de bence
-
Arkadaşlar çalışma uzm sgk uzm sgk müfettiş kazananların hiçbiri denetmenlik listesinde yoktur bunların tamamı ayarlanmıştır artık bu netleşti.Benim baktığım kadarıyla çalışma uzm da çakışma yok diğerleriyle.Hayırlısıyla bunları sgk dan düştüğümüzde katılım da göz önüne alındığında şans çok yüksek..
-
@paretowilfredo hocam ne diyorsunuz bu hafta için heyecanlanmalı mıyız ?