2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@guyguy benim puanim 82.5 olsa istemeye istemeye istanbul yazardim galiba arkadasim bu siralama kafa karistirdi biraz bence ankara 82.5 a gelir ama nolur nolmaz diye o stresi yasicagina istanbul yaz rahat rahat calis bence:)
-
Arkadaşlar benim puanım 82 Antalya gelir mi risk görüyor musunuz yazarsam
-
82 83 bu puanlara maldiv adaları bile olur. Hala bunları konuştuğumuza inanamıyorum.
-
@Obra Kardeşim ister istemez insan korkuyor tedirgin olabiliyor bu gayet normal bir durum bu puan kolay alınmıyor aylarca tekrar bekleme ihtimali tedirgenleştiriyor
-
80 üzeri alan arkadaşlar geçmiş dönemlerdeki puanlar yukarıda yazıyor.Hadi bu konularda tecrübesizsiniz anladık da hiç mi analiz yeteneğiniz yok.Kendinizce çıkarımlarda bulunamıyor musunuz ? Guy tarihinden 81 puanı görmemiş. 82 ile şu ile gelir mi sormanız tuhaf.
-
103383 aday no ile Bursa yazdım. Hayırlısı olsun hakkımızda. Artık ders çalışabilirim
-
@eomer Tabiki analiz yeteneğimiz var çok şükür ama hani bu sene olağanüstü bir yıl ya kardeşim
-
@Ricardo insan gözünün görmediği şeyden korkar. Bu bariz apaçık bir şey. Bu özgüvensizlikle mülakatta bayılırsınız benden söylemesi.
-
@Ricardo ben b'den atanırken de herkes bu sene olağanüstü 92-93 altı kimse atanamaz diyordu. 88 buçukla atandım. Bu algılar kpss'den bile eski.
-
100 puanım var antartikada biyer istiyorum ama uzaya puanım yetermi tecrübem yok nolur yardm edin. Yeter ama cidden yeter
-
@Obra Bunun adı özgüvensizlik değil bunun tam adı kaybetme korkusu. Çünkü insanlar çok emek verdikleri ve çok istedikleri şeyler için korkabilirler bu insanlık gereğidir. Bunun karakterle alakası yok.
-
@msaka kardeşim işte bu şahısın yaptığı şuan bencillik.Kendini dev aynasında görüyo.Acayip korkuyo bu 82 ler İstanbula yüklenir diye.Kendi yazdığı şey ortada.Kardeşim sanada teşekkür.En azından halden anlıyosun.
-
@Ricardo hocam kendinize güvenin hem böylelikle stresinizi azaltırsınız,sınava daha rahat konsantre olursunuz.Özellikle algılara kapılmayın.Saygılar...
-
@sınavstilisti puan kacti daha once sorulmuşsa kusura bakmayın telden yazıyorum
-
@Hannibal sen şuan beni rahatsız ediyosun puanından banane herkes ekmeğinin derdinde.Öyle 80 aldım şura gelir nede olsa rahatım olayı yok artık.Sıralamalar ortada bu sene extrem durum oldu.İstanbula yöneleceğimi belirtmek seni etkilemsein bu kadar 80 üstü almış kişilerde diken üstünde bunları öğren sonra burda yaz
-
@eomer 16 aydır ilan gelmiyo.Ankara 775 kişi alıyo.Bu senenin 81i geçen senenin 79u.Ankara 2000 kişi sınava girmiş puan 79.3.Bu sene 775 sence korkmak hakkımız değil mi?
-
Guy başvurusu için kayıt olacaktim siteye adınız uyuşmuyor diye hata veriyor yardımcı olur musunuz arkadaşlar
-
arkadaşlar lütfen biri yorum yapabilir mi? vergi müfettiş yardımcısı referansda işe yarar mı?
-
@sradaninsan 83 hocam estagf
-
Off bu 80 üstüler yüzünden 79 ve altı iyice korku içinde ya. 82 almış gelmiş burda şehir tercihi yapmaya korkuyorum yüksek kapatırsa diyor! Biz napalım? Sizin bu korkunuzu bizim yaşamamız gerek. Eğer o kadar korkuyorsanız 80 üstüler , istanbulu tercih edebilrisiniz gelmezse beni bulun yetti artık. Sizin yüzünüzden içimden geçen şehri yazamıyorum ya bunlar bu puanlarla o şehirlerden korkuyorsa ben napıyım diyip doğuya yöneliyorum yapmayın artık.