Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@kizilderili Hocam harikasınız çok çok teşekkürler
-
Elinize sağlık arkadaşlar çok beğendim ya
-
Arkadaşlar tag belli mi
-
@kizilderili süreç kardeşimizi şair yapmış. Valla helal olsun. İnsallah muvaffak oluruz.
-
Cumhurbaşkanımızı da etiketleyin arkadaşlar
-
#SGKsonuçlarıaçıkla bu akşam ki tag arkadaşlar. Yuklenelim
-
@ParadoX @wesley10 sağolun arkadaşlar @ehl-i-vukuf aynen hocam öyle oldu
-
Tag: #SGKsonuçlarıaçıkla
-
@ParadoX ve @kizilderili ellerinize sağlık. Çok güzel farklı bir yaklaşım olmuş. Biz böyle davrandıkça İİBF/SBF'nin sırtı yere gelmez Allah'ın izniyle. Hem yazı hem de şiir on numara
-
@Antimülakat inşallah işe yarar hocam tüm isteğimiz kendi emeğimizle diğer tüm arkadaşlarımızında emeği zayi olmasın.
-
Kurum içinden hiç duyum yok mu yahu? Referandum da bitti hani
-
SGKdenetmenleri derneğini etiketlemiştim mektupta onlar da beğenmişler belki iletirler bir yerlere.
-
@ParadoX twit atan az sanki değil mi?
-
@aysesal evet hocam çok az bence de.
-
Çok güzel hocam sağolasın @ParadoX
-
Herşeye rağmen katılım bugün renkliydi bence başkan duyarsız kalacak birisi değil etkisi muhakkak olacaktır.
-
Bu kadar talebe taş olsa dayanmaz be kardeşim bize de yazık.. İnşallah sesimiz duyulur da bir açıklamayı çok görmez karnı tok sırtı pek olan değerli büyükler.
-
Başkan, artık bence de sonuçlarla ilgili en azından bir açıklamayı çok görmemeli. Her gün bireysel olarak onlarca tweet atılıyor, 3-4 gecede bir ortak bir tag ile yüzlerce twit atılıyor bunlara kayıtsız kalmamalı. 14 Mayıs'ta GUY sınavı var ama SGK mülakatı bir türlü akıldan çıkmıyor, biraz daha beklersek ve sonuç da olumsuz olursa vay halime
-
@wesley10 aynen öyle hocam, çöpe gdecek bi 89 puanım var gibi, yani vay halime
-
@ParadoX @kizilderili harikasınız arkadaşlar gerçekten