2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@ALPERCANDAN puan nedir kardeşim
-
yeni kimlik almıştım fakat başvuru sırasında verdiğiniz bilgiler kimlik bilgileriyle uyuşmuyor diyor.bu sorunu yaşayan var mı??
(not:arkadaşım adına soruyorum) -
Arkadaşlar bu akşam 21.00 da SGK sürecinin tamamlanması için sesimizi duyurmaya çalışacağız.
GUY adaylarının zararına değil aksine yararına olacağını düşünüyorum, sesimizi duyurmamıza yardımcı olmak için tweet atarsanız seviniriz
TAG 21.00 da paylaşacağım
-
@karakalpaklı eyvallah hocam
-
Arkadaşlar guy 2015 kasim sorularina (cevaplara degil) nasi ulasabiliriz kimsede yok mu bunlar
-
@hazals sağolasın
-
@işsiztarzan 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Arkadaşlar bir hoca il il analiz yapmış izlemek isteyenler için burada https://m.youtube.com/watch?v=dtatdya_kwY&feature=youtu.be
Çorlu yüksek kapatabiliir diyor troll bence bu adam
-
Guy cikmis sorular kitabi çıkarmışlar bu kasim sorulari da varmis . Ustelik kitap çözümsüz. Zaten elimizde kasim haric sorular var niye alalim ki kitabi ? Ortaklasa para toplayip bi tane alalim herkese kasim sorularini dagitalim
-
@Mimar ne kadar ki bu kitabın parası verelim alalım:) ya da biri alsın soruları atsın bize bizde dua edelim kiminin parası kiminin duası:)
-
@wesley10 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Arkadaşlar bu akşam 21.00 da SGK sürecinin tamamlanması için sesimizi duyurmaya çalışacağız.
GUY adaylarının zararına değil aksine yararına olacağını düşünüyorum, sesimizi duyurmamıza yardımcı olmak için tweet atarsanız seviniriz
TAG 21.00 da paylaşacağım
..............
-
Dostlar Kasım 2015 sorularını içeren bi kitap varmış sanırım. Hangisi ve hangi yayın olduğunu bilen var mı?
-
Bahsedilen kitap büyük ihtimal bu. https:// www. savaskitap. com/Gelir-Uzman-Yardimciligi-Cikmis-Sinav-Sorulari-ve-Cozumleri-Suvari-Akademi-Yayinlari-2017_25405.html#0
Ama henüz daha çıkmamış.
-
@kilici Eyvallah hocam, var olasın.
-
................
-
@hayalimsgk kardeşim bi önce tehdit etmeyin ondan sonra konuşalım. Saat 9 u geçer kimse katılmaz ondan sonra dersin bunları anlarım da bu ne hiddet. Ayrıca siz önce bi sgk tayfasına söz geçirin ondan sonra burda atarlanın. Her etkinlikte katılım çok az diye yakındığınızı görmüyoruz sanki
-
@Stigltz 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@hayalimsgk hocam bunlar böyle. Bu günde katılım az olursa 89.013 puanla başvuru yapmazsam ... 28 nisandan önce açıklanırsa da başvurumu geri çekmem. Madem puanınız düşük hangi ili yazacam diye dert yakınacağınıza destek verin ki açıklansın. 300 kişi önünüzden çekilsin.
Bunu alın burdan
-
Ben etkinlik var deyince içeriğine bile bakmıyorum iibf organize olmuş mücadele ediyor diyorum.sgk guy diye değil de iibf mücadelesi olarak bakarsanız daha iyi sonuç verir.Şahsen 9.sgk promosyonunun sinavdan öncesi isime gelmiyor ona bile rt yapıyorum.Yapmayin etmeyin mucadele deyin etkinlik deyin yeter gelmezsen guya başvururum gibi tehditkar davranışlar sonuç getirmez
-
Arkadaşlar alım sayısı fazla olan illerde mi torpil çok olur yoksa az alım olan illerde mi¿ @Antimülakat
-
@Hannibal 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Ben etkinlik var deyince içeriğine bile bakmıyorum iibf organize olmuş mücadele ediyor diyorum.sgk guy diye değil de iibf mücadelesi olarak bakarsanız daha iyi sonuç verir.Şahsen 9.sgk promosyonunun sinavdan öncesi isime gelmiyor ona bile rt yapıyorum.Yapmayin etmeyin mucadele deyin etkinlik deyin yeter gelmezsen guya başvururum gibi tehditkar davranışlar sonuç getirmez
Sonuç getirmediği gibi ters teper. Şahsen bana "tweet atmazsan bak başvuru yaparım haa!" diyen birinin dediğini yapmayı bırak kendisini ciddiye dahi almam.
-
@Fişek-MORGEN kardeşim anlatmaya çalıştığın şey, Türkiye'de güvenlik görevlisi olabilmek için geçerli. Hatta bir kamu kurumuna kaloriferci veya bir okula temizlik görevlisi olabilmek için bile. Bu nedenle bu referans olaylarında büyük il, küçük ili bırak bir soğan başı olabilmek için bile yapılıyor. Bu mevzuya takılmadan sınavdan yüksek puan almaya odaklanın.