Ankara Guy Champions Leage
-
Ben de bir Ankaralı olarak 87 ile başvurdum. Herkesin hakkında hayırlısı olsun.Ailem burada olduğu için yazıyorum yoksa bu puandaki insanlarla yarışmak pek akıl karı değil doğrusu...
-
Ben de 86 ile Ankara yazdım fakat ders çalışmak hiç bu kadar zor olmamıştı
-
@Silbaştan diğer illere göre en çok bizim çalışmamız lazım malesef
-
81.4 ile benim şansım yok gibi en çok istedigim yer Ankara
-
86 ile bende ankara yazacağım sanırım
-
@KARATAS Evet haklısınız. Bi silkelenmek lazım
-
@bezgin38 bnde 82.5 ile Ankaradan her an vazgeçebilirm derste çalışlımıyo listeler açıklanmadan.Ailesi burda olan Ankarayı yazar onlar belirleyecek Ankarayı
-
Bakın Ankara anketlerde en yüksek 80.9 gidiyo bi yerdee 125 kişi yazacam demiş ama puan yok.Ankara çok sessiz kurum sınavından korkan çok Ankaranın
-
Hayirlara vesile olsun mübarek gün başvurumu yaptım , korkmuyorum artık
-
@E.kz Hayırlı olsun puanınız kaç?
-
@aüsbf 88,68 hocam
-
Ankara kurumda 775 kişide 310 kişiye kalabşlmek mi daha cazip 4250de 1700e kalmak matematiksel olarak aynı oran.Ne dersiniz?
-
@guyguy matematiksel aynı ama 85 üstü puanların yığıldığı grupla 78-85 arası puanların yığıldığı grubun rekabeti farklı olur bence
-
@quietquiet Ankarayı kaç puan olarak bekliyosunuz başvuru puanı?
-
Champions Leage olmasa da bir Euro Leage olabilir, Ankara Guy
-
Arkadaslar bu yıl gecen yıldan az kisi alınıyor kurum sınavı icin ne düşünüyorsunuz? Gecen yıl 85 mis bu yıl tahminen Kaçla kapatır fikri olan?
-
@guyguy şimdi bunu okuyanlar etkilenir diye kimsenin vebaline girmek istemem ama özelden söyleyebilirim ne beklediğimi
-
@Kullanıcıadi soruların zorluğuna bağlı hocam.85 de olur 72 de...değişir zorluğa göre
-
Başvurumuzu yaptık uzun düşünceler sonucunda ne kadar tedirgin olarak yapsam da.Gerisi nasip artık.
-
83,5 ile ankara cok mu riskli arkadaslar