ÇSGB AB Uzman Yardımcılığı 15 kişilik alım ilanı
-
tanıdgım herkese soruyorum bu bakanlıkta bulamadım. yani bencede sacma. beklemekten bıktım...
-
Ne ders çalışabiliyorum ne başka bir şeye odaklanabiliyorum. Başlıkta çok sessiz kimsenin burdan beklentisi yok heralde
-
Şu an şahsen tek beklentim bu kadro. Başka hiçbir kurumdan ya da atamadan bir şey bekleyemiyorum, başka bir şey düşünemiyorum. Yalnız değilsiniz yani.
-
https://twitter.com/cagatay_bd
Başkanın twitter adresi
-
@jamesdean siz tweet attınız mı hocam
-
Dostlar neden bu kadar uzadı bu iş?
15 kişi açıklanacak neticede.
Çalısma Uzmanlığı referandumdan önceki hafta açıklanınca burası için de umutlanmıştık ama ne yazık ki hala bekliyoruz.
Duyumlarınız/yorumlarınız nedir arkadaşlar? -
@Godfather süreç çok can sıkıcı ya duyum, bilgi hiç bir şey yok
-
''paretowilfredo'' hocam iyi duyum alıyordu. gecen sefer duyumu dogruydu. yine sorsa keşke rica etsek
bize siteyi takip edin diyolar... -
@itrustme @paretowilfredo @Antimülakat
Yorumlarınız bizim için değerli.. -
@paretowilfredo hocam bir duyumunuz var mı? , en azından bir tahmininiz var mı neden açıklanmadığıyla ilgili? Kpss yaklaştıkça mülakat sonucu beklemek zorlaşıyor iyice bıraktım çalışmayı
-
Dostlar henüz bir bilgi gelmedi. Çalışma Uzmanlığını sorduğum vakit buna da haber sözü aldım. Yakın olsa haber gelirdi diye düşünüyorum.
-
@paretowilfredo sağolun hocam. Haftaya sordurma şansınız olur mu acaba birilerine? biz telefonla başkanlığa ulaşamıyoruz, bakanlıkta ordan oraya numara verip oyalıyor sadece.
-
o gün bugün olabilir mi? veya o hafta bu hafta mı?
-
Keşke olsa.
-
Çsgb bu konuda diğerlerinden hızlı olmalı aslında. ben cok bunaldım...
-
Az önce başkanlığı aradım ilk defa açtılar, net bir süre veremiyoruz en kısa sürede internet sitesinde yayınlayacağız dedi.
-
@margaretthatcher hayra yoralım mı? mesela 10 gun gibi
-
@itrustme ben de yakın zaman gibi hissettim hocam, bu hafta açıklanmazsa haftaya bir daha aramayı düşünüyorum. Az kişiyiz ama arayıp sorarsak lehimize olur diye düşünüyorum.
-
@margaretthatcher inşallah. haftaya olmazsa dediğiniz gibi soralım.
-
Bu hafta açıklanır mı ne dersiniz? 3. Ay bitiyor bu hafta