Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Bu haber çok iyi oldu inşallah SGK 9. Promosyon ilanı da gelir yazı da boş gecirmemis oluruz elenirsek falan
-
-
@paretowilfredo Eyvallah dostum sağolasın.Şu resim de şurada dursun akşam kullanırız belki @kizilderili yaşıyor mu yok ortalıkta. Bu kadar sessiz kalmasına alışık değiliz.
-
@ParadoX takip ediyorum hocam herşeyi burdayım eline sağlık çok güzel olmuş akşam yapılacak etkinlikte kullanırız
-
@kizilderili Ya kardeş merak ettim twitterını inceliyordum şuan. Bugün bişe yazmamışsın merak ettim seni. Bizi sensiz bırakma dostum buralar seninle güzel
-
@ParadoX eyvallah hocam sağolasın acıklanmasını beklerken yorulduk biliyon mu ondan duruldum yoruldumda :)) ama bu hafta bitecek insallah bu bekleyis , bu görselde benden olsun bugün içinkullanmaya
-
:gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag:
-
Arkadaşlar kütüphanedeyim ders çalışıyorum şarjım çok az bu akşam katılamayacağım beni mazur görün
-
@May renklerden dolayı mı hocam
-
-
:gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag:
-
@May hocam orayı kırpıpta eklenebilinir yaptığım program bu görsellere otomatik üye girişimden dolayı atıyor o kısmı, üslup ne yazabilirim ki sayın başkanım ile bitirdim baika bişey söylerseniz öyle yazarım ya da bir yazı fikri olan varsa söylesin görselleştirelim.
-
tag var mı rkadaşlar? Başlıyor değil mi etkinlik?
-
:gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag:
-
TAG: #SGKRicaEdiyoruz
-
Nedense yarın açıklanacakmış gibi hissediyorum.
-
@Memnun-Kaygısız perşembe bi kahveni içerim
-
Twitimize kuvvet arkadaşlar
-
Bu hafta açıklanacağı yönünde kesin söylemler var ama inanasım gelmiyor hayırlısı..
-
@ParadoX inşallah hocam, umarım hakeden herkes kazanır ..