2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
- 

@guyan-gelmiş haha  
- 

@ddguy hadi bakalım  
- 

@köyün-ağası ben daha güzel yorum yaptım 
- 

@ddguy urfadan evlencem biliyorum  
- 

@köyün-ağası ordan da bulmazsan evde kalırsın he adına yakışır bi kız bul gerçek aga ol 
- 

@ddguy tamam  
- 

@Teklif-eğrisi teşekkür ederim 1 kere çözdüm onu. 1 kere daha bakarsam kafam çok karışacak o yüzden bildiklerimle yetinmeyi tercih ediyorum  ️ ️
- 

Basvuruyu guncelledigimiz zaman aday numarasi degisiyor mu? 
- 

@Melis evet 
- 

@Çetin sıkıntı orda zaten ankara için 2000 kişi sınava girdi 2015 te ama şimdi 775 kişi çağırılacak , ayrıca 2015 te 79 puanı olupta küsüratla sınava giremeyip 73 ile sınava girenler oldu , ben mağduriyet olmasın diye mantık yürütüyorum süreklide söyledim iyi analiz yapıp istediği şehri yazmalı insan 
- 

81.843 ile Bursa. Herkes için hayırlısı olsun. 
- 

Arkadaşlar sizce İstanbul'un 75 puana düşmesimi daha çok mümkün Tekirdağ'ın valla artık kafayı yicem ya 
- 

@ece91 iki şehrin de şansı eşit bence hangisinde yaşamak istiyorsanız onu seçin. Çok düşünmeyin 
- 

Başvuruyu internetten yaptıktan sonra cıktı almak gerekiyor mu 
- 

@35zmr başvuru süresi bittikten sonra çıktı alınabiliniyor 
- 

@SR ben yıllardır elen elen 31 oldum bu sene ücretsiz izne ayrılcam son defa vmy muy için hazırlancam 
- 

İşle bir yere kadar götürdüm elenince ve elendiklerin içerde olunca seni eleyenelr ihraç olmuşken karşılarına çıkmam lazım bir defa daha en azından 
- 

Telefonla yapılabiliyor mu başvuru 
- 

Batman sizce ne olur merak ettim  
- 

ağrı yazdım hayırlı uğurlu olsun. gönder dedim. bitti mi şimdi. gönder dedik hepsi bu mu