TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)

KPSS A
    2017 guy 2017 guy sınavı guy ilan 2017
    622
    14278
    3382219
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • ucanizmirli
      ucanizmirli Yasaklı @yyy Son düzenleyen:

@yyy yandın şimdi açıklanana kadar için içini yer. aynısını ben de optik okucuya kitapçık türünü işaretledim mi diye yaşıyorum 😄

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
      • kilici
        kilici Yasaklı @bunebicimhikaye Son düzenleyen:

@bunebicimhikaye Milli kütüphanede çalışanlar abartılmış balondur 🙂

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
        • G
          gmsmustafa @bunebicimhikaye Son düzenleyen:

@bunebicimhikaye tespit gibi tespit ☺️

"Liyakat olmadan kazanılan, müstahak olmadan kaybedilir." W. Shakespeare.

• H
            hazals @bolulu Son düzenleyen:

@bolulu 77.06 tam 77 yani sizin kac?

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • A
              adam simith Son düzenleyen:

Bu gibin isiklari normal zamanlarda yanmaz demi

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • G
                guyguy Son düzenleyen:

Ankara düşük kapatcak bu gidişle.Bunun ders çalışmakla falan ilgisi yok.Kurum sınavıda düşük olur.Bu gidişle.Çünkü Ankaradan kaçan İstanbul yada Bursaya yüklenmiş

• B
                  bolulu @hazals Son düzenleyen:

@hazals 77.33 hayirlisi olsun allahin izniyle olur diyelim

H 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                  • Keymarsh
                    Keymarsh Son düzenleyen: Keymarsh

Arkadaşlar işi olup da başvuranların hepsi öylesine başvurmuyor. Hali hazırda a grubu memur olan kafadan 7-8 arkadaşım var benim sınava başvurdular. Ankarada olanlar sınava da girecek eğer geçerlerse mülakata gitmeyecekler ama.. bunun nedeni de referanssız yüksek puanlı insanların şansını arttırmak... böyle yapan çok var diye duydum.. eskiden bende kızıyordum ama mantıklı geliyor şimdi. Bende atanırsam aynısını yapmayı düşünüyorum. Yıllarca çalışıp yüksek puan alıp referanssız oldukları için atanamayan bir sürü insan var... hemen beddua okumayın bence.. iyi bir şey yapıyorlar..

"I will walk up and down here, and I will sing, that they shall hear I am not afraid."

S davetsiz kismetnasip M E 6 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                    • S
                      sradaninsan @Keymarsh Son düzenleyen:

@Keymarsh hangi ile başvurdular acaba?

Keymarsh 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • G
                        guyguy @köyün-ağası Son düzenleyen:

@köyün-ağası bu sistem değişmezse daha çok kişi tekrar başvurur.Bnde İstanbulu yazdım şuan düşünüyorum bir dahaki guy ilanında Ankara olursa başvururum diye.Çünkü il seçmenin mantığı yok.Şans faktörü önemli.Ankara ekim kasımda açılırsa sayıda çok olursa çoğu kişi yine yazar.

• H
                          hazals @bolulu Son düzenleyen:

@bolulu kesinlikle hayirlisiysa olsun

• davetsiz
                            davetsiz @Keymarsh Son düzenleyen:

@Keymarsh 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:

Arkadaşlar işi olup da başvuranların hepsi öylesine başvurmuyor. Hali hazırda a grubu memur olan kafadan 7-8 arkadaşım var benim sınava başvurdular. Ankarada olanlar sınava da girecek eğer geçerlerse mülakata gitmeyecekler ama.. bunun nedeni de referanssız yüksek puanlı insanların şansını arttırmak... böyle yapan çok var diye duydum.. eskiden bende kızıyordum ama mantıklı geliyor şimdi. Bende atanırsam aynısını yapmayı düşünüyorum. Yıllarca çalışıp yüksek puan alıp referanssız oldukları için atanamayan bir sürü insan var... hemen beddua okumayın bence.. iyi bir şey yapıyorlar..

bana göre inanılmaz saçma bir şey yapıyorlar..ya onlar yüzünden giremeyen adam referanssızsa ?? ve hak etmişse ? bu sefer onun hakkına girmiyor mu ? adaletin sönmeyen meşalesini siz taşıyorsunuz sanki bravo. kendi kendinize rajon kesiyorsunuz..GİB buna müdahale etmeli. halihazırda guy olan başvuru yapamaz kuralı getirmeli böyle başıboşluk olmaz..

Gelir Uzman Yardımcısı 2019 - Sakarya

Keymarsh 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 6
                            • Keymarsh
                              Keymarsh @sradaninsan Son düzenleyen: Keymarsh

@sradaninsan hocam dağıldılar ya... 5 -15 kişilik iller hariç kura çekip başvurdu çoğu.. şansa bıraktılar yani.. hepsi tek bir ile gitmedi...

"I will walk up and down here, and I will sing, that they shall hear I am not afraid."

• kilici
                                kilici Yasaklı Son düzenleyen:

Bu sınavdan sonra artık guy ilanı için etkinlik yapmak yerine şu tercih sisteminin değişmesi için etkinlik yapılmalı. Adaletsizliğin kitabı yazılıyor şu saçma sisteme bak şans oyunları gibi.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
                                • M
                                  maricinal Son düzenleyen:

başvuruyu yaptığımız siteye girebilen var mı ?

• G
                                    guylassakartık Son düzenleyen:

Mersinliyim, Mersini yazdım. Mersini dışarıdan fazla yazan olursa alacağınız olsun valla. Zaten 25 kişiydi neden yazıyosunuz diye sorarım? Zaten suriyeliler var eskisi gibi değil güneydoğu mersin. Sinirden bir sonraki guya bile çalışamam. Sonuç olarak GUY bir psikolojik harptir.

"...Pencere, en iyisi pencere
                                    Geçen kuşları görürsün hiç olmazsa
                                    Dört duvarı göreceğine.."

• Keymarsh
                                      Keymarsh @davetsiz Son düzenleyen:

@davetsiz hocam canları çok yanmış insanlar.. mülakatlardan elenmiş insanlar sık sık... bu konuyu çok açtım çok konuştum tekrar dile getirmek lafı uzatmak istemiyorum... sizin görüşünüzdür saygı duyarım... sadece şunu söyleyeyim benim tanıdıklarım iyi niyetli.. kimsenin önüne geçmek hak almak için değil.. kendileri gibi referanssız yüksek puanlı insanların küçük de olsa şanslarını arttırmak..

davetsiz N Ç 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                      • kismetnasip
                                        kismetnasip Yasaklı @Keymarsh Son düzenleyen:

@Keymarsh 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:

Hayatimda duydugum en sacma olay. Yasadikca daha neler duyacagiz acaba. 1 kisinin bile sinava girme hakkini elinden almalari nekadar insafsizca. Kimse robin hood degil sistemi bu sekilde kimse duzeltemez. Herkes kendi haline baksa gercekten daha adil olur.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 7
                                        • davetsiz
                                          davetsiz @Keymarsh Son düzenleyen:

@Keymarsh ya tamam onu anladım kardeşim de mantık hatası var senin dediğinde..neyse uzamasın konu

Gelir Uzman Yardımcısı 2019 - Sakarya

• K
                                            kuzey343434 Son düzenleyen:

Ankette son durum nedir resim atar misiniz

• 1
                                            • 2
                                            • 349
                                            • 350
                                            • 351
                                            • 352
                                            • 353
                                            • 713
                                            • 714
                                            • 351 / 714
                                            • İlk ileti