2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@can-mavi bunun için yönetmelik mı değişmesi gerekiyor hocam ?
-
@can-mavi aynen öyle
-
@hickskaldor çok iyi haber
-
@can-mavi @hickskaldor guzel haberleriniz icin cok tesekkurler ilac gibi geldi
-
@can-mavi p48 70 ve üzeri başvurabilir tarzı bişey mi hocam
-
@don-pablo kpss şartı yüzde 99 olmayacak kardeşim
-
@can-mavi hocam çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için hakkımızda hepimizin hayırlısı olsun iyi çalışmalar .
-
@can-mavi eger kpss sarti olmazsa mutlulugumdan aglamaktan ders calisamayabilirim:( kazanmak ayri bi sey ama o sinava girmek cok isterdim. Umut oldunuz, Allah razi olsun.
-
@1umut ben girdim geçen sınava tavsiyem gk gy kısmına çalışın ben o yüzden elemeyi geçemedim.
-
@busus tamamm🧚️🧚️Cok mutluyum, kazansam bu kadar sevinirdim belki de:) sonuc ‘ya nasip’️ Tesekkurler
-
Bu sınav yazılı mi oluyo yoksa test usulü mu ?
-
@can-mavi hocam ilan mi sınav mı Mayıs sonu olur ? Bi de test mu klasik mi acaba? Tsk ler yine de
-
Eleme sinavi test arkadaşlar
-
Hocam kpss şartı olmaması demek başvuran herkesin sınava girebileceği anlamına mı geliyor? İkinci bir kpss sınavına döner ortalık bence bu topun altına girmezler, ama şahsi fikrim bu tabi. Sizin duyumlarınız genelde doğru çıkıyor, bu da doğrudur yüksek ihtimalle ama kişi sayısını sınırlama konusu aklımı karıştırdı. @can-mavi
-
@officialsecret bugüne kadar hep girdiler o topa ama. Simdi de girilir isterlerse, neden girilmesin
-
Sınavı ösym hazırlayıp güzel de bir sınav ücreti alacaksa girebilir, geri aldım sözümü. @officialsecret
-
@officialsecret bundan öncesinde zaten kpss puanıyla almadı ki yine başvuran giriyordu
-
Önceki sınav kpss puanıyla aldı diye hatrımda kalmış da yanlış biliyorum o vakit umarım kpss şartsız ve tez zamanda gelir de gireriz sınavına @tudisiar
-
@aroma önce test sonra klasik
-
@officialsecret inşallah