KPSS Ön Lisans Tercih Soru Cevap
-
@yüksel.mihriban kurumlar ilana çıktıkça ilanları buraya atacağım inş
-
@aliveli Ben 78 aldim adalet dışında tercih yapabilir miyim .mülakat olduğunu nerden haber alıyoruz şimdiden tessekkurler
-
@Tanemsu-Irik sınav işanlarını terciniyap.net adresinden yayınlıyoruz.Burdan da paylaşacağız , alandışı tercih yapabilrisniz , puanınız çoğu mülakatakalmaya yeter
-
Bu ileti silindi! -
Mrb bnde ilahiyat okuyorum tek ders sinavim var bahar döminde kpss dende 68 aldim atanma olasiliğim varmi tercih olarak ne yazabilirim
-
İyi akşamlar adalet mezunuyum puanım 73. adli tıp kadrosuna girmeyi çok istiyorum nasıl bir yol izlemeliyim? internet sitesinde herhangi birşey göremedim
-
@elfertn hocam ilahiyat neredeyse sizin puanınıza kadar iniyor ilk alımlardan birşey beklemeyin ama 2018 kpss öncesi atanma şansınız var.
-
@Gizem-Manco hocam adalet bakanlığı ve bağlı kuruluşları ilan verir , mülakata çağırır ve alımını kendisi yapar , merkezi atamayla atanamazsınız bu kadroya
-
Hocam 69.86 pazarlama mezunuyum bildiğim kadarıyla kontenjan açmıyor ne yapmam gerek?puan durumum nasil?
-
@sules 3001 kodu olanlara başvurun , ve diğer arkadaşlara da bahsettiğim üzere başlığı takip edin ön lisansa ilişkin her alımı burada konuşalım.
-
@aliveli teşekkürler ilgi ve alakanız için..
-
@sules rica ederim
-
Mrb ben bilgisayar teknolojisi ve programlama mezunuyum 84,4 kpss puanın atanma şansım varmıdır?
-
@belma hem alan içi hem alan dışı şansınız var, hangi kadroları düşünüyorsunuz.
-
Tercih yapabildiğim tüm alanları düşünüyorum olsun da
-
Hocam p3 76.85 isletme yonetimi mezunuyum Alan ici Alan disk sansim nedie
-
Kafam karıştı desteğinizi rica ediyorum bu konuda takip edicem sizi hocam teşekkür ederim tercihlerimide yapıcam hayırlısı dediğiniz şekilde de takip edicem inşallah olur..
-
Hocam merhaba, önlisans pazarlama mezunuyum puanım 68 B sınıfı ehliyetim ve bilgisayar işletmenlik sertifikam var sizce alan ya da 3001 den merkezi atama ile doğu illeri vs şansım var mı?
-
Hocam iyi geceler onlisans sosyal guvenlik bolumu mezunuyum 73.6 puanim var atanirmiyim dogu bati farketmez
-
@asdasd12 merkezi atamalarda 80 puan altına düşmez hocam ama açıktan alımlarda şansın var