KPSS Ön Lisans Tercih Soru Cevap
-
@basaktt malesef düşük ihtimal hocam
-
@basaktt üzülerek söyleyecek olursak şansınız zor. 3001'den alım yaoan yerler için daha zor. Çünkü bu kodla bütün ön lisans mezunları tercih yapabiliyor, bu nedenle yüksek kapatıyor, geçtiğimiz sayfalarda 3001 kodu ile alımların hepsinin taban puanını paylaştık.
Yapabileceğiniz en doğru şey: Mülakatlı alımları takip etmek olmalı.
-
@Ziyaretçi puanın bölümüne göre son alım taban puanlarına baktığımızda sınırda diyebiliriz. Önceki sayfalarda bölümüne ait taban puanları yazdık, senin bölümüne ait alım sayısı biraz fazla olursa o puan ile atanırsınız ama 3. ve 4. Alımları beklemelisin.
-
ARKADAŞLAR DUYURUMUZDUR:
Bildiğiniz üzere 2017 yılında kamu alımlarının minimize edileceği yönünde açıklamalar geldi. Bu durumda sizler için IŞKUR'da yayımlanan kamu ve bazı özel iş ilanlarını da takip etmeye karar verdik. Web sayfamızın ilan bölümünden bu ilanlara ulaşabilirsiniz.
-
@Antimülakat merhaba...bölümüm muhasebe..puanım 80,355 ..şansım nedir?nasıl bir tercih yapmalıyım?bilgilendirebilirmisiniz..çok teşekkürler..
-
@sema hocam mülakatlı alımlarda şansınız yüksek merkezi alımlarda henüz konuşmak için erken
-
@sema hanım son alıma baktığımızda puanlar en düşük 84'e düşmüş. Beklenenin üstünde bir taban puan, alım sayısı da oldukça fazla olmasına rağmen. 309 kişilik kadro açılmış son alımda, 112'si 3001 kodu ile alınmış, geriye kalan 197 kadro ise bölüm özelinde açılmış.
Mülakatlı alımları takip edin, birde alım sayısının çokluğu ve azlığı durumuna göre puanlar değişiyor, tercih dönemleri geldikçe bu konuyu tekrar konuşalım.
-
@aliveli mrb hocam onlisans otomotiv bolumu mezunuyum 3001 disinda baska tercih yapabilirmiyim yapabilirsem hangi kodlar uyar bana
-
@serkan kendi alanınızın kodu , sertifikalarınız varsa kodlarını tespit edin mutlaka
-
Kpss puanım 88.72 şuan lisans 4.sınıfım din kültürü öğretmenliği okuyorum sizce alttan ders bırakmalımıyım. ilk iki merkezi alımda 3001'den veya alandan yerleşebilir miyim? Alanım biyomedikal cihaz teknolojisi
-
@gkhn kardeşim şansın var , ama diğer bölümünde iyi bu alımda olmasa bile mutlaka gidersiniz.
-
@aliveli birde ehliyetim yok sizce haziran alımı için ehliyet almalımıyım ?
-
@gkhn şoför kadroları için avantaj sağlar ama ihtiyacınız yok bence , puanınız oldukça iyi
-
@gkhn il olarak istediğiniz bir yer var mı peki
-
@aliveli ilk olarak bartın ama bir eğitimci olarka Türkiye'yi ayırt etmiyorum
-
@aliveli hocam dusuk puanla dogu illerine atanma sansi yuksek olabilirmi sizce
-
@serkan hocam olabilir , acil atanmam lazım diyosanız terör bölgesi falan yazmak lazm
-
@aliveli hocam Mrb nasılsınız işletme yönetimi önlisans mezunuyum 2016 önlisans kpss 87.16732 sıralama 3352 atanma ihtimalim nedir nasıl bi yol izlemem gerek
-
Hocam ben tıbbi laboratuvar mezunuyum 85.5 puan aldım. Gelecek atamalarda kadrolu atanmak istiyorum. Acaba gelecek sözleşmeli atamaları es geçip kadrolu atamaları beklesem nasıl olur? Sonradan sözleşmeli ye vermediğim için pişman olmak istemiyorum. Pirinç Almaya giderken evdeki bulgurdan olmak istemiyorum açıkçası. Ama bu puanı alıp sözleşmeli de 4 yıl kadroyu beklemek zor olur diye düşünüyorum. . Ne yapayım gelen sözleşmeli atamalara vereyim mi yoksa kadroluları beklesem ne kadar mantıklı olur? Sizn bu konudaki görüşlerinizi merak ediyorum.
-
@Labob hocam neyin ne olacağı belli değil bu ortamda beklemek doğru olmaz sözleşmeli personeli işten atmak pek kolay bir işte değil zaten , puanınız oldukça yüksek ama beklemek doğru değil bence