SGK Müfettiş Yardımcılığı
-
SGK Müfettiş Yardımcılığı sınavına dair ilan SGK'nın resmi websitesinde yayımlandı. İlanla ilgili olarak başvuru şartları, başvuru şekli, başvuru tarihleri ve diğer detaylara buradan ulaşabilirsiniz.
T.C.SOSYAL GÜVENLiK KURUMU
MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI
GİRİŞ SINAVI DUYURUSU
SINAVA İLİŞKİN BİLGİLER
Atama Yapılacak Kadro Unvanı ve Sayısı: Sosyal Güvenlik Kurumu Müfettiş Yardımcısı,
50 kişi.
Geçerli KPSS sınavları: 2015 ve 2016 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavları.
Yazılı Sınav Tarihi: 8-9 Temmuz 2017 (Cumartesi ve Pazar Günleri)
Yazılı Sınava Başvuru Tarihleri; 16/05/2017-26/05/2017 tarihleri arası.
Yazılı Sınavın Yapılacağı Yer: Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, Ziyabey Cad. No:6
Balgat/ANKARA
Yazılı Sinava Başvuru Yeri ve Şekli: Sosyal Güvenlik Kurumu Rehberlik vc Teftiş
Başkanlığı (Simon Bolivar Caddesi No: 23 Çankaya/ANKARA).
Başvurular, şahsen veya posta ile yapılabilir. Posta ile yapılacak başvurularda evrakların
26/05/2017 günü mesai bitiminden önce belirtilen adrese ulaşmış olması gerekmektedir.
Postadaki gecikmeler ve eksik belgeler ile yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.
*En az dört yıllık eğitim veren yükseköğretim kurumlarının hukuk, siyasal bilgiler, iktisat,işletme, iktisadi ve idari bilimler fakültelerinden ya da bunlara denkliği Yukseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurtiçi ve yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmuş olmak şartı aranmaktadır.
İlanın başvuru şartlarının tamamı ve tüm detayları için TIKLAYINIZ
İlanla ilgili merak ettikleriniz, paylaşımlarınız ve sorularınız için TERCİHİNİ YAP FORUM sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
-
cümleten hayırlı olsun dostlar
-
-
Arkadaşlar kpss sonuç belgesinin onaylı örneği derken ne demek istiyor anlamadım aslı veya onaylı örneği yazıyor.. Bilen varsa yazabilir mi..
-
2016 alımıyla aynı belgeler sanırım o başlıktan kontrol etmek lazım
-
@reagan Kpss sonuç belgesinin çıktısını alıyorsun kardeşim. Ayrıca ankarada yaşamıyorsan diploma onayı için notere 60 tl civarı bayılacaksın başarılar..
-
Acaba kurum e-devlet çıktısı olarak kabul etmez mi ki kpss sonuç belgesi mezuniyet belgesi oradan çıkartıp yollasak olur mu ki?
-
@aylakkafam Diplomayı notere ya da kuruma onaylatman şart. Aksi taktirde başvurun geçersiz sayılıyor
-
-
En son alım kaçla kapatmıştı arkadaşlar
-
@işsizmemur tek puanken(p118 olması lazım) 87 civarı kapatmış
-
Denetmenlik alımında okulun verdiği onayı kabul ediyorlardı müfettişliğin farkı ne ki. Olur da kazanırsak diplomanın aslını da onlara vereyim
-
@joeblack16 transkriptin aslı gibidir onayıda var o olur mu?? Diploma veya çıkış belgesi diyor
-
@reagan Maalesef olmuyor kardeşim. Ben son başvuruda senin dediğin şekilde fakültenin aslı gibidir onaylı örneğini göndermiştim fakat kurumdan arandım ve bu şekilde geçerli olmadığını söylediler. Ben de diplomayı notere onaylatmak zorunda kalmıştım.. Küsüratla sınavı kaçırdığım için deyYok yere 55-60 liram gitmişti..
-
@economistic Kardeşim konular ilanda belirtilmemiş ancak bir önceki alımın konularıyla aynı. Oradan bakabilirsiniz. Alan dışında ingilizce ve sosyal güvenlik iş hukuku da yer alıyor
-
Dostlar diploma/ mezuniyet belgesini (noter yolu dişinda) Ankarada onaylatmak zorunda degilsiniz, İstanbul veya İzmirde iseniz oradaki rehberlik ve teftiş başkanliklarinda da onaylatip postayla kuruma gonderebilirsiniz
-
-
Spk sınavının alesle çakışması gibi sgk müfettişlik sınavı da yökdille çakışıyor. Ben yökdil sınavını tercih edeceğim sanırım
-
@mustafakeser bence de doğru karar hocam.
-
Arkadaşlar bu SGK Müfettişliğinin turnesi ne kadar oluyor. Meslek hakkında tanıtım yazısı bulamadım.