Ankara'nın Güzel, Oturulası Semtleri
-
Özellikle Ankaralı olan/Ankarayı bilen arkadaşlar fikirlerini beyan ederse sevinirim.
Görece uçuk fiyatlı olmayan, ileriye dönük değer artışı sağlayabilecek semtler nerelerdir? -
@autumn arabası olan biri için çakırlar
-
@aliveli batıkent turgut özal mahallesi oluyor sanırım çakırlar. Seçenekler arasında. Bi yandan da bağlıcayı düşünüyorum eskişehir yolunda olması sebebiyle yatırım açısından ama merkeze uzak kalıyor. Birlik mahallesi, gazi mahallesi ve öveçler de diğer düşündüklerim. Buralarla ilgili bilginiz var mı?
-
@autumn gazi mahallesi güzel seviyorum ben diğerlerinde oturmadım hiç. Bağlıca biraz sürer iskan edilmesi şu an köy gibi ama yatırımlık olur tabi
-
Gazi mahallesi yatırım açısından iyi diye duymuştum, Küçükesat da yatırım açısından nasıl bilemem ama tam oturulasi bir yer
-
En güzel yatırım, beseveler de yapılır. Bodrum katta 200 bine bir giriş kat ev alıyorsun, 1.200 tl kiraya veriyorsun. Başka yerde 400 binlik evler bu kirayı getirir.
-
@autumn Amacınız kar elde etmek ise tercihiniz eskişehir yolu civarı olmalıdır.Nitekim Ankara batı aksına doğru gelişmektedir. Bağlıca biraz ileride yaşamkent iyi tercih olabilir. Bu çevrede alınacak evler değerini her sene arttırır. Küçükesat bahçelievler gazi mah güzel yerlerdir ama fiyat olarak doymuş yerlerdir.
-
@Antimülakat evet malesef bahçeli emek civarında 30 yıllık binanın içini yaptırıp 500-600 bine satıyorlar. Tesisatı çok eski olduğu için ve deprem yönetmeliğine uygun inşa edilmediğinden bence iyi değil.
@uzmanyrdd eskişehir yolu uçtu zaten genel olarak. Bağlıca da hep kafamda olan yerlerden biri. Emlak balonu var dendi ama balon filan yok fiyatlar her yıl artıyo -
Cebeci Ankaranın en güzel semtidir. Dikimevinde yaşam her zaman güzeldir.
-
@autumn hocam izmir de arkadaşlardan 100-120 bine özel üniversite veya devlet üniversitelerinin yakınında apart alıp, 800 tl'ye kiraya verdiler. Çok güzel yatırım ama Ankara'da böyle bir apart mevzusu yok gibi henüz. Öyle bir şey bulabilirseniz Ispartada da var bu apart olayı ve oldukça güzel yatırım.
-
@Antimülakat Ankara apart yönünden çok zayıf malesef, her şehirde var Hatay da mesela inci sitesi diye bir apartlardan oluşan site var.
-
@aliveli doğru diyorsun, neredeyse yok denilebilir ama çok temiz yatırım. İzmir için düşünülebilir veya diğer şehirler için.
-
En temiz yatırım nokta atışlı arsa almaktır(Kira geliri olmaz ama daha fazla kazandırır). Evi kiraya vermek büyük risk kira ödemeden kaçan eve zarar veren v.s o kadar çok olay var ki!!!
-
Hem uygun hem yaşam standardı yüksek diyorsanız Eryaman ve Batıkent. Gerek planlı olması gerek yeşil alan ve insanı ile en iyi iki yer burası. Uygun evler mutlaka bulunur
-
Ankarada artık hayat eskişehir yolu taraflarında.Ümitköy çayyolu çukurambar.Batıkent ise tam memur yeri
-
biraz nerede vakit gecireceginizle alakali degisir tabi merkeze yakin olmak istiyorsaniz batikent eryaman vs yerleri eleyebilirsiniz ama uzak olsun ilerde degerlensin diyosaniz baglica yakinda ucar gibi duruyor.emek bahceli evler cok eski ama 7 ve 3.cadde yakinligindan pahali.eger memurum cok para vermeyeyim kizilaya bahceliye yakin olsun derseniz ortalama bi yer olsun derseniz sokullu taraflarina bakabilirsiniz bunun bi tik ustu olsun derseniz ayranci.ay emlakci mi olsam hshsjjsksa aklima gelenleri saydim hocam
-
3 sene önce ankaraya taşındım yenimahalle merkezde oturuyorum ve çok memnunum burayı tercih ettiğim için her yere yakın muhit iyi her şey var kiralar abartı değil bir bahçeli emek veya çankayanın belirli kesimleri kadar.komşuluk var,güvenli,spor merkezleri var yaşayanlar çoluğunu çocuğunu evlendirmiş emekli insanlar genelde hatta moruklar parkı diye bir parkımız bile var:)
-
Ankara'nın güzel yeri bence Batıkent ama millet oraya yığılacak diye yazmaya korkuyorum.