Akbank Geleceğin Liderleri
-
@saricizmeli tebrik ederim hocam, ne zaman aradılar peki
-
@End-Müh teşekkür ederim bu pazartesi dün arandim geçen hafta da mail almıştım
-
@saricizmeli anladım hocam , çok teşekkürler. Başarılar diliyorum
-
merhabalar
benım gibi sınava girip olumlu veya olumsuz dönüş alamayanlar var mı varsa bunun nedeni nedir acaba sürece mi dahil edilmedik yoksa anlayamadım -
size dönüş yaptıkları telefon numarasını verebilir misiniz arkadaşlar arayıp bilgi alalım attığım maillere cevap verilmiyor çünkü
-
@turker3466 Ben de bir dönüş alamadım, muhtemelen sınavı geçemedik.
-
siteye giriş kapandı mı acaba yoksa ben mi kısıtlandım girmeye çalışan var mı akbank kariyer sitesine
-
@turker3466 ben girebiliyorum bir sıkıntı yok
-
@turker3466 0212 385 55 55 bu numarayı arayıp insan kaynaklarına bağlanmak istediğinizi belirtebilirsiniz. Ben defalarca aradım ancak telefonlar açılmıyor eğer ulaşıp bilgi alırsanız paylaşmanızı rica edicem .Olumlu olanlar aranmış olumsuzlara mail gitmiş bende hiç bir değişiklik olmayanlardanım.
-
Arkadaşlar beni az önce aradılar, ihtiyaç durumunda çağırmayı düşündükleri bölüm hiç benim tercih ettiğim bölümlerden değil, il de öyle. Sizin de başınıza benzer durum geldi mi?
3 bölüm tercihi yazıyor sitelerinde doldurduğum CV'de, onlar bana bambaşka bir bölüm söylediler. Akbank bünyesinde olmak çok isterim ama bilgi teknolojileri bölümünde başarılı olabileceğimi hiç düşünmüyorum niye böyle oldu ya -
@End-Müh beni 2.mulakata girdikten sonra hiç aramadilar ben de umudu kestim açıkçası
-
...............
-
@saricizmeli ben hiç mülakata da girmedim, sadece ilk başta şu internetteki sınavı çözmüştüm. Bi daha da ses seda çıkmamıştı
-
ben de hiç bir dönüş alamadım henüz ama şuan akbank sitesinde başvuru durumunda değerlendiriliyor yazıyor . Ben de şuan aktif olarak özel bi bankada çalışmaktayım bankacılık güzel bir meslek insana vizyon katıyor ama kazanılan paralardan dolayı misyon sahibi olamıyorsunuz tabi o ayrı bir konu yüksek maaş beklentileriniz olmasın derim hayırlı günler