THY İİBF Mezunu Çalışma Arkadaşları Arıyor!
-
Arkadaşlar bana 20.54'te geldi. Panik yapmayın size de gelecektir.
-
Geldi sonunda Çok şükür Allah hepimizin emeklerimizi, sabrımızı, hayalkırıklıklarımızı ve umutlarımızı boşa çıkarmasın
-
Katılacak arkadaşlara başarılar dileriz, umarım güzel neticeler sonrası meslekle ilgili paylaşımlarla burada olursunuz.
-
@Antimülakat Insallah Hocam.Azalalim ki baska arkadaslarin da diger sinavlarda yolu acilsin.
-
Arkadaslar merhabalar uzaktan gelen adaylar mutlaka vardır mailde belirtilmemis fakat osym nin sinavlarindaki gibi telefon canta vs. Almak yasak midir bi fikriniz var mi?
-
@thyy geçen sene çantayla girilmesine izin vermişlerdi hocam , tlf da aynı şekilde. Kapatıp koyduk çantaya sıkıntı olmadı.
-
Geçen sene kalabalıkmıydı sınav kaç kişi girer tahmininzce aınava geçen seneden tecrübeli arkadaşların bilgisini beklıyorum daha girip girmemeye karar vermedim ?
-
arkdaslar herkese basarilar oncelikle sinav yeri konusunda yardimci olabilir misiniz
-
Sınavdan ziyade çalışma şartları daha önemli gençler yaa. Hangi birimde çalışacağız, yükselme olanakları nasıl, şehir değiştirme imkanı var mı vs.? Bütün bunlar asıl önemli olanlar. Bir yandan da kpss, i. hakimlik gibi sınavlara hazırlanıyoruz sonuçta, değer mi yani bütün bu çabaları bi kenara bırakmaya thy de çalışmak için?
-
@cgoksin otobusle gidecekseniz otogardan havaalani metrosuna bineceksiniz sanirim 2 durak sonra davutpasa ytu duragi var.metrodansa sinav yerine otobus seferleri olacakmis.
-
@hobbes84 arabyla gelcem topkapida mi oluyor bu davutpasa?
-
@cgoksin Hocam o kadar bilmiyorum ben de metro haritasindan bakip yorum yaptim.Haritadan bakarsaniz navigatorle de cok rahat bulursunuz diye dusunuyorum.
-
canta konusunu napalim yanimda cantam olcak illa ki sinavdan cikinca haberlesmek icin, ik inci sorum da sinv suresi 2 saat mi olcak?
-
@cgoksin mailde iceri alma ile birlikte 2 bucuk saat surmesi planlaniyor demisler. Her sinavda emanet birakacak yer olur hocam dert etmeyin.Bazi kurumlar canta ile bile iceri aliyorlar.Bircogumuz sehir disindan geliyoruz sonucta.
-
Başvurmuştum ama kpss öncesi gitmeyi mantıklı bulmadığım için gidemiycem. Haziranda olsa giderdim ama istanbul a git gel ertesi gün ales e gir 2 günümü yiyecek.
Sınava girecek arkadaşlara başarılar diliyorum.
-
@genclerbirlikli tsk hocam
-
@genclerbirlikli ben de mantıklı bulmuyorum aslında zamanlama açısından. kpss öncesi bu gireceğim 4. sınav olacak, hep bölünüyoruz
-
@highlaz Benim 10 oldu belki hocam.Fonksiyonel olmak iyidir
-
@highlaz geçen sene çok kalabalıktı hocam
-
arkadaşlar çanta almışlardı geçen sene içeri, takı, toka, çanta o konularda sıkıntı yaratmamışlardı.