BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017)
-
Abi bunların hiç açıklayası yok gbi geliyor bana, bunda bu kdr uzatacak ne vardı anlamadım doğrusu, iyice işkenceye dönüştü
-
@WilliamNiskanen Az once aradim.Web sitesini takip edin bir sey belli olmadigi icin bilgi verilmedi dediler.
-
O kadar bekletirler birde 5 10 kişi mülakata kallırsaa yazık olur
-
1 ay oldu. Hepsini açıklasınlar, sonucu öğrensek, mülakat sonra olsa da olur. Guya konsantre olamıyorum siteye bakmaktan. İnşallah dedikleri sayı kadar çağırırlar mülakata. İçim sıkılıyor. Keşke aradığımızda diyebilseler, şu gün açıklanacak diye. En azından bilirdik, önümüze bakardık siteye bakmaktansa.
-
@hobbes84 aynen hocam. Koca yıl oturduk, hepsi üst üste geldi.
-
@Onceuponatime diğer sonuçlar hep bu saatlerde açıklandığı için sürekli siteye girip çıkıyorum ama hiç bi ses yok Arıyoruz net bi açıklamada yok
-
@iyimser16 umutlar yarına kaldı.
-
@Onceuponatime valla öyle oldu heralde en zoru bizim gbi, çok kötü geçse hiç umut olmasa bu kdr olmayızda, sürekli ümit ile olumsuzluk arasında bekliyoruz, 1 ders ömrümüzü yedi valla
-
Valla bende umut falan kalmadi.Aciklanacak olmayacak 1 gun uzul derbeder ol.Guy'a kpss'ye devam.Uzulme luksumuz bile yok.
-
Bu parça parça açıklama işi de enteresan bir durum. Bir yönden mantıklı, bir yönden de sona kalan kısımda gözler nette kalıyor. Umarım tez zamanda tamamı açıklanır.
-
Bugün gelir mi ki acaba
-
Arkadaşlar şimdi İK"ile görüştüm bddk uzman yardımcılığı açıklanacak dedi(ve sanırsam çok yakında açıklanacak ona benzer bişey dedi ama tam anlamadım) bankacıllık uzman yardımcılığı ileri haftalara dedi. Yani hepsini bi arada beklemeyelim mi dedim, tabi yinede belli olmaz beklemeyin dedi. Bankacılık uzmanlığı bekleyenlerin işi yine beklemek olacak anlaşılan
-
@iyimser16 Hayda sıra bizim sınava gelmiş anlaşılan. Hayırlısı olur inşallah.
-
@WilliamNiskanen geldi gbi kardeşim inş hayırlı haberler alırsınız. Bu akşam üstü açıklanırsa sürpriz olmaz, arayacak olan arkadaşlar İK"dan siteyi takip süreci bilmiyoruz tarzı cvplar alırlarsa tamam diyip kapatmasınlar, kibar bi dille ısrarcı davransınlar zorlamazsanız pek bişey demiyorlar.
-
@WilliamNiskanen hocam hayırlı haberler alırsın inşallah. @iyimser16 hocam bankacılık ileri haftalar derken, mülakatları mı kast etti yoksa hem mülakatları hem de sonuçlar mı ileriki haftalar da açıklanacak? En azından sonuçları açıklasalar ya valla beklemekten sıkıldım.
-
@Onceuponatime inşallah hocam. VMY yede puanım yetti. İnşallah güzel seyler olur bu sene bizim için.
-
@Onceuponatime kardeşim bnce sonuçların açıklanmasını kastetti ve şunuda diyim bizim ki 2 hafta sonrayı bile bulabilir, hukuğu öncelikli açıklayabilirler. Kpss haftası fln açıklanacak heralde bizimkisi, bide ara sen konuş istersen ama ısrarcı ol
-
Arkadaşlar peki sizce yapılan mülakatlar ne zaman belli olur onlar en son toplu mu açıklanır yoksa bilişimci ve murakıpların ki mülakat sonuçları yakın zamanda mı belli olur.
-
@iyimser16 Ben geçen hafta perşembe aramıştım. Bu hafta içi hepsinin açıklanabileceğini söylemişlerdi. Kaç gündür herhangi bir bölümün sonucunu açıklamadılar. Murakıplık mülakatına giren arkadaş da, kağıtların az kaldığını, kısa zamanda açıklanabileceği duyumunu almış. Siz de bugün bankacılık ileriki haftalarda demenize rağmen, benim içimde hala gereksiz bir umut var hocam. Sanki hepsinin sonucu beraber açıklanacak. Bekleyip göreceğiz, yapacak bir şey yok.
-
@Onceuponatime valla kardeşim onlarda kafalarına göre gerçekle ilişkisi olmayan bilgiler mi aktarıyorlar napıyolar anlamadım ki, sana ayrı bana ayrı bilgi vermişler, ben aradım siteyi takip edin benzeri bişey dedi, bende çıkıştım biraz, siz hiç forumları takip ediyormusunuz dedim, hayır dedi, ztn etseniz bu şekilde geçiştirmezdiniz biraz empati kursanız keşke, 1 ay oldu sonuç bekliyoruz daha hazırlandığımız bi sür sınav var onlara odaklanamıyoruz, Herkes bi ümit burayı bekliyor dedim, öyle olunca daha önce verdiğim bilgileri verdi ama dün ondan da bi ses çıkmadı.