2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@hobbes tamamdır
-
@wagner son odeme gunu icin cok tesekkurler beyanname gunu diyorlardi
-
Gini katsayısı cevabı neydi?
-
@De_lorean 0.5 olan 2013 yiliydi sanirm
-
Ters çalıştırdığınız yanlış yevmiye kaydı olan soru vardı
Verginin vadesi sorusunda bence bi hinlik var
Ayrıca bina dediğiniz soru neydi? Anlayamadım da -
@by123 gini sorusunda hesaplama yapıor muydun 0.4 gibi seçenek var mıydı
-
@nitrogb tamamdır
-
Bence en zor guy sınavlarından biriydi 80 alan şanslıdır
-
@by123 hayır bence bu son ödeme günü ben öyle yaptım kesin diyemem ama bnce bu bn öyle hatrlıyorum
-
@De_lorean hesaplama şöyle a/a+b alanı şeklinde yapılıyor.ben emin olmak için yaptım yinede.onlar sayı vermemişti sanırım bn kendim verdim yada onların verdiğinden yola çıktım bişiler yaptım : )
-
Bu form garip gerçekten.bazi tipler var ne derse kayitsiz şartsiz dogru saniyor yaptigi yanlis cevaplari dahi dogru gibi milleti ikna etmeye çalişiyor verilen dep.ve teminatlarmiş bak sen biz bilmiyoruz zaten ver.dep.ve teminat ne! Utanmasalar cb secilme yaşi 45 diyen çikacak adam yetki devrini imza devrini falan uzatiyoda uzatiyo.ben demiştim sorular cikmis soru tarzinda olmaz diye ve olmadi yine diyorum burdakilere bakipta yanlişim çok kötü yapmişim bilmem ne demeyin burayi okuyun ama sallamayin ayrica tahminim kurum sinavi 80 ni gormez.özellikle istanbul 75 79 bareminde olur.dusuk kapatir. birincisi sorular çalindi muhabbeti olmadi ikincisi sinav kaliteliydi ne yazikki çogu kişiyi yakti imece yinede hocamizdan Allah razi olsun.
-
@by123 karar alma yetkisi imzala devredilmiyor diye hatırladığım için onu yaptım
-
@atibareis üstse edilen depozito sorusu bence farklıydı sorunun kökü
-
Hindistan Tacikistan Rusya şıkları olan sorunun cevabı ne
-
@De_lorean ben hesaplama yapmadim. Hesaplayacak veri bulamadim hani direk vermos diye sifira en yakin olani sectom sikta en yakin olan kacti tam hatrlayamadimda sanko 0.5 ti.
-
Emlak vergisi vardı
Ankara başkent
Önceki sayfada düzenleme yapan arkadaşa
İflas dairesi değildir sulh gibi birşey -
@by123 0.5 den küçük Yok muydu ben var die hatırladım bir an ama çorba olmuş olabilir
-
@atibareis yetki ve imza devri için bana dediyseniz sadece iki soruyu sordum ve cvp verdim ve altında dedimki doğru aktardıysam hocama diye ve başka bir soruda dedimki, cvp bu diyemem gibin napıcağı belli olmaz kesin ve net cvp bu diyemem dedim ve öyle kesin konuşanlara bnde her zaman uyuz olmuşumdur fkat ben kesin olmadığını belirttim.benim yazmamdaki amaç insanlara hocaya sorduğum için yol göstermekti.yoksa kesin bu hiçbir zaman demedim ama haklısınız insanlar etkilenebilir o yüzden yazdıklarımı silip düzelticem
-
@Ülkü hindistan yaptım ben
-
@Ülkü hindistan. rusya çin tacikistan kurucu zaten şangay işbirliğinin