Burs Kredi Sonuçları
-
@kalpkalpkalp fena değilmiş, faiz oranları da düşük oluyor, bir de 1 sene sonra başlıyor ödemesi, sırf araba falan almak için bile kredi alınabilir. Kamuda Çalışanlarada çıkıyor mu kredi?
-
Sigortalı bir işte çalışan kredi alabiliyor mu?
-
@Antimülakat Kredi cikiyor, burs hayir.
-
Asgari ücret in üzerinde ise maaş çıkmıyor
-
Yarın açiklarlar mi acaba
-
@urfa63__ bu hafta ici belli olur herhalde
-
@tataRamazan inş
-
Bu sonuçlar açıklanacak gibi durmuyor hicccc
-
Normal açıklanma tarihi ne zamandı arkadaşlar, benim hatırladığım kadarıyla genelde Ocak ayı gibi 3 aylık birden veriliyordu bu burs paraları.
-
@Antimülakat Normalde Aralık ortası gibi açıklanıp, Ocakta yatmaya başlıyordu. Fakat toplu yatma olayı olmuyodu. Başlangıç Ocak oluyodu yani.
Bu yıl hem erken açıklarız hem toplu veririz dediler. Erken açıklama kısmında tökezlediler, umarım toplu yatırma kısmında da bi sorun çıkartmazlar -
@cexay Dostum senelerdir toplu yatirma gibi bir durum yok. O aciklamayi yapanin yanlis bir aciklamasi olabilir. Buna umit baglamayin derim ben.
-
@Agor Bizzat bakan yaptı bu açıklamayı. Herkes de bu yüzden ekstra heyecanlı zaten bu yıl Sonradan farklı bi durumla karşılaşmayız umarım. Malum erken açıklanma kısmında bakanın açıklamasından farklı bi süreç yaşıyoruz.
Toplu yatırma olayında da farklı bişey yaşamayız umarım -
@cexay Bakanlarimizin da kafasi karisik olacak o kadar, onlarda bilmiyorlar ne zaman ne diyeceklerini bazi durumlarda :).
-
Aciklanmis sonuclarrr
-
Var mı burs çıkan?
-
Burs çıkan varsa ilk iş olarak formda bu linki takip edenlere bir çay ısmarlamakla para harcamaya, hayali olarakta olsa başlayabilir.
-
Çok şükür burs çıkmış herkese benden
-
Gerçekten ihtiyacım vardı cikmadi bana
-
@uzman üzüldüm senin adına kardeşim benimde çok ihtiyacım vardı krediye bile razıydım. heralde evli ve 1 çocuğumun olması bursu çıkardı.
-
@urfa63__ sen naptın dostum çıkmıştır inş