40 soruluk deneme
-
Arkadaşlar hangi yayınların yeni sistem formatına uygun denemesi var sadece savaş ve isem yayıncılık çıkarmış ama pegem de var diyolar hangisi daha iyidir pegemi nette göremedim
-
hocam durumun iyi ise hepsini al farklı soruları görmek güzeldir. veya bi tanesini alırsın sınava kadar bi kaç defa bitirirsin öyle girersin.
-
Pegemin denemesi geçen yıl kolay gelmişti bana. Bu yıl bilemiyorum tabi. Denemeleri de sadece eksiklerinizi görme adına çözün naçizane tavsiyem. Çok fazla deneme çözmek eksiklerinizi tamamlamadığınız sürece pek bir işe yaramayacak tecrübe ettim bu durumu ondan söylüyorum
-
Savaş denemelerinin muhasebe kısmı çok zor.Diğer kısımları ideal.
-
@Harun-Resid Benim de eksiklerim var ama yeni sisteme alismak icin deneme cozmek istedim. Sonucta 40 soru 50 dk olayi var
-
@nitrogb Eksigim var baya ama deneme cözmeden de girmek istemedim sinava. Pegem 40 li denemeyi nerden bulabilirim acaba
-
-
ben pelikan yayınlarının aldım 2-3 hafta önce. sözde ''yeni sisteme uygun'' dedikleri.. hiç tavsiye etmem, paranıza yazık.
-
@furkanbey zorlamışlarmı.
-
@nitrogb muhasebesi çok kolay, hukukları çok gereksiz uzun.. maliyesi ve iktisadı da özgün sorular sayılmaz. herşeyden önemlisi editör çok sayko biri, bazı soruların çözümlerle hiç ilgisi yok.
-
@furkanbey zaten bütün yayınevleri ösym ye özeniyor onlar gibi sormak istiyor ama beceremiyolar
-
@nitrogb Pegemin sitesindeki 10lu deneme eski sistem, bi de türkiye geneli denemeleri var onlar yeni sistem ama tanesi 8 tl en iyisi savaş yayınları galiba yeni sistemde
-
Murat için ne düşünüyosunuz
-
@sssld Muratın alanını çözdüm ben çok zorlandım yarı yarıya ancak yapabildim bazılarında daha da düşük yaptım. Moral bozuyor baya bence. Ama birçok kişi öneriyor muratı öğretiyor yapamasanda çöz diyorlar.
-
@Ülkü bn de zor diye namını duydum pek yaklaşmk istemiyodum ama yine muratta karar kıldım teşekkür ederim bu arada
-
@sssld Rica ederim öğretiyor hakikaten. Sadece moralin bozulmasın çözdüğünde bunun normal olduğunu bil niye böyle yapıyorum deme. Ama sen zaten belki daha az zorlanırsın.
-
@Ülkü bnce bn daha çok zorlanırım ne kaldı zaten şurda hepimiz için en hayırlı sonuçlara ulaşıp emeğimizin karşılığını alırız inş.
-
@sssld Amin inşallah. Bu saatten sonra ne öğrenirsek kar diye bakmamız lazım. Bak ben mesela geçen sene cmk yı bilmiyordum sınavada az kalmıştı şunu 2 kez anlayarak okuyum ne kadarı aklımda kalırsa 1 şey bile öğrenirsem kar kardır dedim. Aklımda kalan yerlerden sordular sınavda.