2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
İdari hakimli sınavlarına hazırlanan bilirler BUNLARI o sınavda çok yapıyorlar eski ismini koyarlar bir de yenisini kabul ederler eskisini işaretleyenler ama der onlar da Mulga derler Yen'i gelen eskiyi kaldırı
-
@James-Buchanan o sorular hep muallak ya da yanlış dedim hatırlamıyorum
Mesela birine itiraz edilemez diordu onu demiştim hakkımız neden olmasın hesabından
30 15 de baya değiştirdim en son Hagisini işaretledim bilemedim hesap et. Millet iyi hatırlıyor -
DIş ticaret dengesi sorusunun cevabını bilen var mı? Neydi şıklar?
-
Biri daha su soru şöyleydi hatalıydı derse kalp krizi geçiririm Stresten evin içinde dolanıyorum
-
-
@economistic sgk ya haziran ortası diyolar baksanıza bari guy heycanı yaşayalım, sgk öldü
-
şu yürütmenin durdurulması sorusu ne olacaktı?
-
@guyguy siz kanun yararına bozma sorusu iptaller arasında dediniz az önce.siz sınavda ne yaptınız peki?
-
@James-Buchanan kesin bir şey yok kanunda bile açıklaması yok
-
@ShankS soruyu ve şıkları tam olarak biliyor musun. hangisi yanlistir diyordu. şıklarda tam yargida y.d. verilir diyordu. cevap o olmasi lazim.
-
@James-Buchanan pardon ben karıştırmışım evet doğru olan o ben savunma süresiyle karıştırdım
-
@ShankS iyi de hocam cevap Danıştay diyorlar. orda diyordu ki temyizde y.d. kararına itiraz edilemez. o doğruydu. yanlış olanı soruyordu. yanlis olan tam yargida y.d. verilebilir yazan şıktı.
-
Arkadaslar bi soru vardi tarife disi engellerden degildir diye. Gumruk dedi cogunluk ama ihracat subvansiyonlari diyende vardi. Ben internetten baktigimda gumruk tarifelerini almis.. ihracat kisitlamalarini almis.. ihracat subvansiyonu yaziyordu sikta. Yanlis yapmis olmayalim
-
''Arkadaşlar guy ne ? '' diye soran da olursa şaşırmıcam valla
-
@James-Buchanan sorular çok çıktı aklımdan ya sen danıştayın temyiz incelemesinde cevabı olan soruyu diyorsun sanırım
-
@ShankS evet
-
http://www.strawpoll.me/12977200
bir anket yaptım. bakalım ağırlık nerede? katılırsanız sevinirim.
tek 75 altı benim
-
Arkadaşlar imza ve yetki devriyle ilgili soruda kanunda belirtmiş olması gerek diye bir şık vardı dimi tam buydu dimi. Bu şık doğru değil mi ikiside kanunla yapılıyor.Kanunlu şıkkı şundan soruyorum bi kelime oyunu fln mı vardı ben mi görmedim.şu şıkkı hatırlayan varsa yazabilir mi?
-
@köyün-ağası himmm demek oyle
-